cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung çakma adaptör sorunu

(Topic created on: 02-28-2024 11:37 PM)
236 Views
fahriturk
Beginner Level 2
Options
Galaxy M
Piyasa da çok çakma ürün mevcut kendim 25 wat usb c adaptör aldım çakma olduğunu anlayamadım telefonum 3 saat içinde şarj olunca anca kanaat getirdim samsung un orjinal adaptör ünü sahtesi ile nasıl ayırt edebiliriz kaldıki aldığım yer bir bayi 
0 Likes
fahriturk
Beginner Level 2
Galaxy M
Ya bide Türk Telekom bayisinden aldım orijinal mi dedim evet dedi üstündeki samsung etiketini de görünce dedim orijinal açınca anlaşılo ancak çakma mi orijinal mi
0 Likes
bageran
Active Level 6
Galaxy M
Çok büyük ihtimal replika bu
0 Likes
fahriturk
Beginner Level 2
Galaxy M
Evet
0 Likes
kullaniciii
Active Level 10
Galaxy M
Orijinal adaptöründe yazılar biraz daha küçük olup aşağıya kayık bir şekilde duruyor sizin aldığınız ürün sahte yüksek ihtimal orjinal diye kakalayıp keklemişler sizi çakma maldan uzak durun cihaza yapmadığı işkence kalmaz.
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy M
Orijinalin birebir kopyasını yapıyor Çinliler airpods un seri numarasına kadar kopyaliyor adamlar şarj aleti çocuk oyuncağı onlar için sadece yazılarından anlarsın gram farkı var birisi daha boş birde sağına soluna bak işte hataları oluyor neyse konuya dönersek seninkini tescilli çakma şarj aleti değiştir onu en kısa zamanda telefonu öldürme
0 Likes
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy M
Şarj aletini en kısa sürede değiştir letgo sahibinden bak belki satan vardır yoksa hepsiburada amazondan al çakma gelirse eğer geri iade edersin
0 Likes
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy M
Hangi bayi? Media falan yerlerde orjinal 25 şarj adaptörü 650 oldu
0 Likes
fahriturk
Beginner Level 2
Galaxy M
Turktelekom
0 Likes
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy M
Ne kadar? Ucuzsa çakma olma ihtimali yüksek
0 Likes
Somebodyelse1
Active Level 7
Galaxy M
Seninki sahte. Ben mediadan 2 ay falan önce 600'e aldım kafam rahat etsin şimdi 650 olmuş.
0 Likes