cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

SD karta uygulama yükleme

(Topic created on: 05-29-2020 11:08 AM)
5342 Views
Samsung_6XdkV1y
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

M20 cihazım da uygulamaları SD karta nasıl aktarırım.pubg Instagram gibi ağır oyun ve uygulamalrı nasıl SD karta aktarırım.M10 için nasıl aktarılacağını buldum ama cihazımda öyle değil

0 Likes
5 Comments
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy M
M20 için uygulamaları sd karta taşıma özelliği yoktur o zaman. A10S içinde yok malesef. güncelleme ile gelmesini bekliyoruz. Bulamadıysan şöyle bakabilirsin. Ayarlar/ Uygulamalar, / taşımak istediğiniz uygulamaya tıklayın. Depolama ya tıklayın. Değiştir diye seçenek olması gerekiyor yoksa şuanlık o özellik yok demektir. A10S içinde yok malesef. Güncelleme ile gelmesini bekliyoruz.
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy M
uygulamanin uzerine basılı tutup uygulama bilgilerinden depolamaya giriniz
ardindan orda yazan depolama kullnlms yazisindaki deģistir e tıklayip sd karti seçiniz
(eğer bu yorumum isine yaradıysa diğer kullanıcilarin bosuna vakit kaybedip seçenek sunmak için uğrasmaması için yorumumun sağ ust 3 noktasından çözüm kabul edebilirsin)
0 Likes
wuubwuub
Active Level 5
Galaxy M
M20 kullanıyorum ama bu depolama yeri değiştirme bende yok 100e yakın uygulama var bende hepsine baktım fakat o seçenek gozukmuyor. Nedeni nedir acaba?
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy M
nedeni sizin sd kartınıza bağli
sd kartinizin markasını ve kaç gb olduğunu söyleyebilirmisiniz?
0 Likes
Solution
serpilvekemal
Active Level 5
Galaxy M

desteklemeyen ürünlerde o bölüm çıkmaz yazılıma bağlı değişkenlik gösterir ve uygulamanın yazılım özelliğine uygun sekronize edilmesiyle ilgilidir. Ürünü komple taşımak istesen bile taşınmayacaktır uygulamanın çalışması için en büyük ana bölümü telefon içerisinde kalacaktır. 

0 Likes