- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung Galaxy M51 Cihazımda Orjinal süper hızlı şarj aletim olmasına rağmen son günlerde ya hiç tepki vermeme ya da kablo şarjı sorunuyla karşılaşıyorum.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2022 05:14 AM in
Galaxy MMerhaba Baltakhand,
Farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-30-2022 02:45 AM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-30-2022 05:14 AM in
Galaxy MMerhaba Baltakhand,
Farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD