cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M34 Şarj Sorunu

(Topic created on: 01-26-2025 11:22 PM)
142 Views
KingBro
Active Level 5
Options
Galaxy M

Merhaba, M34 cihazım adaptör takılı değilken şarj oluyormuş gibi gösteriyor, başka adaptörler ve kablolar denedim. Bir de cihaz bazen önce süper hızlı şarjda gözüküyor birkaç dk sonra hızlı şarjdan çıkıyor hemen ardından cihaz bir anda şarj olmayı bırakıyor. Bu sırada kablo, adaptör ya da cihaz hiç hareket etmedi. Members üzerindeki genel sss'i inceledim ve denenebilecek şeyleri denedim. Buna benzer bir sorun alan başka biri var mı? Böyle bir sorunu nasıl çözebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
Şöyle bir fikrim var şarjı tamamen bitirin telefon kapansın sonra telefonu şarja takın telefon %100 şarj olsun düzelme ihtimali olabilir yine düzelme olmazsa sorun şarj soketinde olabilir şarj soket değişimi gerekebilir

View solution in context

8 Comments
Galaxy M
Şarj soket yerini kontrol ettiniz mi temiz mi
0 Likes
KingBro
Active Level 5
Galaxy M
Evet temiz duruyor.
0 Likes
KingBro
Active Level 5
Galaxy M
Başta kullandığım orjinal kablonun ucundaki ufak bir çatlaktan kaynaklı olabileceğini düşündüm, ancak başka bir orjinal kablo ile denediğimde yine aynı sorunu yaşadım.
0 Likes
Galaxy M
Telefon tanılamasında pil durumu ve kablo ile şarj bölümünden kontrol yaptınız mı
0 Likes
KingBro
Active Level 5
Galaxy M
Evet kabloyu ilk taktığımda şarj ettiği için şarj ediyor, normal diyor ama bir süre sonra şarj etmiyor diyor.
0 Likes
Galaxy M
Pil durumunda sorun yok değil mi normal yazıyor mu
0 Likes
KingBro
Active Level 5
Galaxy M
Evet normal diyor.
0 Likes
Solution
Galaxy M
Şöyle bir fikrim var şarjı tamamen bitirin telefon kapansın sonra telefonu şarja takın telefon %100 şarj olsun düzelme ihtimali olabilir yine düzelme olmazsa sorun şarj soketinde olabilir şarj soket değişimi gerekebilir