cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M51 Güvenli Klasör Nerede?

(Topic created on: 06-06-2022 04:44 PM)
883 Views
resitcaliskan
Active Level 2
Options
Galaxy M

Android 12 ile M31s'e güvenli klasör geldi ama M51 e güvenli klasör gelmedi yada ben görmedim neden güvenli klasör M51e gelmedi? 

14 Comments
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba,
Büyük ihtimalle ilerleyen güncellemelerde gelir, M31s'e verip de M51'e vermemek gibi şey yapacaklarını zannetmiyorum.
Mesela One UI 4.1 ile S10 serisine kadar Akıllı Widget özelliği gelmişken Z Fold3 alamamıştı, sonraki güncellemelerde ona da verildi. Muhtemelen bu tip bir şey olur.
omerluna
Expert Level 5
Galaxy M
Ayarlar > Biyometrik Veriler ve Güvenlik kısmında yoksa gelmemiştir. Ayrıca cihaz açılırken M51 yazısının altında "Secured by Knox" veya Ayarlar > Telefon Hakkında > Yazılım Bilgileri yerinde Knox sürümü yoksa o zaman knox eklenmediği sürece hiç gelmeyecek demektir.
Galaxy M
Burda da yokScreenshot_20220606-134236_Settings_1410_1654512170.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M serilerinde yok, mesela M31 serilerinde Dosyalarımda bulut erişimi yok ama a serilerinde var bir çok özellik a serilerinde var ama m serilerinde yok.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba resitcaliskan,

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabilmektedir. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.

MOD