cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31 donma sorunu

(Topic created on: 05-22-2020 02:23 AM)
851 Views
ozan57
Beginner Level 3
Options
Galaxy M

Arkadaşlar sizlerden bi ricam olacak. Cihazı yeni aldım call off duty de donma yok ısınma var ( yüksek grafik ) yanlız en büyük sıkıntım pes 2020. Maçı yüksek çözünürlükte oynamak mümkün değil aşırı derecede donmalar yasıyorum. Game launcher programında dengeliyi seçtim yine de çözüm olmadı. Bu telefonun kaldıramayacağı bir oyun değil kesinlikle ve kesinlikle bu cihaz bu oyunu rahat oynatması lazım 

0 Likes
5 Comments
onuryılmaz
Active Level 6
Galaxy M
Ben de A50 bende de durum aynı en düşük grafik 60fps seçiyorum yine takılmalar oluyor yüksek grafikte oynamak mümkün değil arkadaşımda mate 20 lite var Kirin 710 kullanıyor ve rahat bi şekilde oynuyor anlam veremiyorum
0 Likes
ozan57
Beginner Level 3
Galaxy M
benim arkadaşımda da honor 8x var benim telin yarı özelliklerine sahip ve hiç donmadan rahat rahat oynuyor kafayı yiyecem
0 Likes
onuryılmaz
Active Level 6
Galaxy M
ben de çıldırıyorum bana kalırsa bi optimizasyon sıkıntısı var inşallah güncelleme ile çözerler Online Soccer Manager oynarken bile takılıyor ara sıra çok saçma A5 2017 cihazımda bu kadar takılma yaşamamıştım
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Eğer PES 2020'de optimizasyon sıkıntısı var ise bu oyun ile alakalı bir durumdur. telefondan kaynaklı olma ihtimali düşük. oyuna güncelleme gelmesini beklemeniz gerekiyor sorun oyunun kendisiyle alakalı olabilir.
ozan57
Beginner Level 3
Galaxy M
Anladım Bolt teşekkür ederim. Severek oynadığım bir oyun cihazı alalı daha 2 hafta oldu ne yazık ki yüksek grafikte oynamak nasip olmadı 😊