cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kim bu bora

(Topic created on: 04-06-2022 12:07 PM)
181 Views
AhmetMert-SM-M215F
Active Level 9
Options
Galaxy M

image

Usta çalışmalar nasıl gidiyo buralardaysan bi haber ver sorun var mı bizim telefonda Android 12 yakışıyo mu M21'e
8 Comments
Galaxy M
O m21 nasıl bende bugün o cihazdan alıcam
Galaxy M
Bütçen kısıtlı diye mi alacaksın yoksa 2. bir telefon olarak mı istiyosun
Galaxy M
Ben aldığım zaman 2299₺ idi şimdi olmuş 3.899₺ bu fiyat edermi etmez mi tartışılır ama bütçe konusunda sorun yok dersen daha iyi bir telefona bak derim

Kendi açımdan şöyle yorumlayayım kamera olarak çok tatmin edici sayılmaz ama insanı öldürmezde orta iyi seviye sayılır bendeki telefon 64/4 hafıza ve ram ama diğer bi versiyon olarak 128/6 var deniyor ama sanırım yurtdışı satışı var sadece ben görmedim çok yer kaplatmıyorum genelde 30gb üzeri çıkmadım eğer oyun oynamam ya da az oynarım dersen 4gb ram yeterli bana göre işlemci olarak exynos pek beğenilmiyor ama ben yeterli görüyorum şu ana kadar aşırı ısınmadır donmadır görmedim tek hoparlör mevcut ses çıkışı mono olmasına rağmen iyi seviyede çok sesli ortamlarda belki sesi duymayabilirsin pil olarak 6000mAh mevcut çok uğraşmadığım sıralarda 1 günün üzerine çıktığını gördüm sürekli oyun oynarsan taş çatlasın wifi de iken 6 saat şebeke internette iken 3 saati falan görürsün 407ppi renk yoğunlu mevcut ekran amoled gayet güzel renkleri veriyor ama 60hz olmasından dolayı kaydırmalarda ufak titremeler olabiliyor yağ gibi akıp gitmiyor yani bu arada ben amoled seçeneğini kapattım açık olursa şarj biraz daha hızlı tükeniyor aklıma gelen şimdilik bunlar
Galaxy M
Yok en uygun cihaz bana göre güzel
Galaxy M
Yok ne zaman gelecek diye sormadım sadece o arkadaş burdaysa eğer bi sorun var mı uyumsuzluk vs bi sıkıntı var mı diye soracaktım
Galaxy M
Problem değil 🙂
BoraS20FE
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba,
M21'lerin testleri başlayalı 1,5 ay gibi bir süre oldu ve yaklaşık 0,5-1 ay boyunca daha devam edecek gibi duruyor. Daha Nisan yaması revizasyonu yapılmadı ama ilerleyen günlerde yapılacaktır diye düşünüyorum. Nisan sonlarına doğru yurtdışında alır muhtemelen, Türkiye'ye Mayıs başında veya ortasına doğru gelir diye düşünüyorum.
Galaxy M
Teşekkür ederim