Telefonum samsung m31 son güncellemeden sonra kameranın pikseli düşük gelmeye başladı, çok nadir oyun oynamama ragmen telefonum ısınıyor. İnstagram ve... Gönderiyi Göster
Telefonum samsung m31 son güncellemeden sonra kameranın pikseli düşük gelmeye başladı, çok nadir oyun oynamama ragmen telefonum ısınıyor. İnstagram ve... Gönderiyi Göster
M51 kullanıyorum android 11 de 3 - 4 saat aralıksız hiç ısınmadan 55 60 fps pubg oynardım kalabalık yerlerde bile fps düşmezdi. Android 12 geçtim... Gönderiyi Göster
Samsung m22 telefon kullanıyorum. Ram plus kısmında sadece 4 gb görünüyor. Başka Samsung telefonlarda 8 e kadar gördüm. Gönderiyi Göster
64,90 GB Samsung Members(1,02 GB) Gönderiyi Göster
Merhabalar ben 5 gün önce yeni m23 aldım apple cihazdan geçiş yaptım bu cihazda kullanımı güzelleştirecek özellik olarak yapmamı önereceğiniz ne... Gönderiyi Göster
M52 5g ekran kaydı almak istiyorum ekran kaydı süresi ne kadar bilen varmı telefon şarj almıyor servis sorun yok dedi telefonu şarja takıp ekran kayıt... Gönderiyi Göster
M31s telefon Haziran güncelemesiyle ısiniyor ne yapmamız gerek Haziran guncelemesi geldi ve telefon ısınıyor . Böyle bir durum nasıl olur ısınıyor... Gönderiyi Göster
How can i use wps on my galaxy m31s Gönderiyi Göster
6 aylık M32 telefonuma Android 12 güncellemesi geldikten sonra kamerayı 64mp ayarında sürekli kamera başarısız hatası veriyor.Fabrika ayralarına... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar mesela Samsung findere bi kelime yazın o kelimeyi sms ler dosyalar falan zaten buluyor burada önemli olan o kelimeyi galeri de arıyor.... Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
398 | |
290 | |
155 | |
150 | |
141 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
27 | |
18 | |
11 | |