cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galeri hatası

(Topic created on: 03-06-2022 10:22 PM)
273 Views
ProphealtH
Active Level 1
Options
Galaxy M

Son güncellemeden sonra WhatsApp dan gelen fotoğraf ve videolar galeride ünlem işareti ile gözüküyor ve açılmıyor. İşim gereği fotoğraflara ulaşmam lazım yardım edin

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Yarın aramanızı tavsiye ederim çaldığı zaman bekleyin Elbette açacak lardır hafta sonu içerisinde de çalışıyorlar
0 Likes
Galaxy M
Alakası yok Ahmet bununla çözülecek bir durum değil
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Siz hem dün benimle dalga geçiyorsunuz hem de utanmadan gelmiş bana yanıt veriyorsunuz siz ve bazı arkadaşlarınız beni rahatsız ediyorsunuz Lütfen benimle konuşmayın dediğim gibi rahatsız oluyorum sizden Benim gönderilerime yorum yapmayın veya Forum içerisinde benim yorumlarımı bana yanıt vermeyin
🙃
0 Likes
ProphealtH
Active Level 1
Galaxy M
Ben ne diyom siz ne diyonuz burda bi sorunla ilgili yorumunuz varsa yapın yoksa eğer tartışmanızı başka yerde devam ettirin. Haftasonu çalışan var diyorsunuz ama şimdi bile aradım açılmıyor teşekkür ederim tavsiyeniz için
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Öncelikle kusura bakmayın diğer arkadaş beni rahatsız ettiği için uyarmak zorunda kaldım sizin konunuza gelecek olur isek Samsung müşteri hizmetleri teknik ekibi haftanın 7 günü hizmet vermektedirler yoğunluktan dolayı bazen hemen aç ama ya biliyorlar telefonu Yarın yine arayıp şansınızı denemenizi öneriyorum

Iyi geceler
0 Likes
ProphealtH
Active Level 1
Galaxy M
Teşekkür ederim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Yardımcı olabildiysem çok sevinirim ne demek Önemli değil rica ederim
0 Likes
Galaxy M
Ben seninle ne dalga geçtim şaşırdın heralde senin iyiliğin için konuşmaktan başka bişey yapmadım şaka yollu takıldım en fazla sen iyice karamsar olmuşsun senin yüzünden insanlar ban yiyor senin anlamsız yorumlarına katlanacak değilim heralde Sen de daha akıllı yanıt ver o zamn herşeye kopyala yapıştır yapacağna bilmiyorsan da sus iftira atıyorsun bir de ayıp sana hiç yakıştıramadım
0 Likes
ProphealtH
Active Level 1
Galaxy M
Uzatmayın daha fazla neyse ne kapatın bu tartışmayı
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben size iftira falan atmıyorum Dün sırf görmedim diye yanlışlıkla yanlış yorum yaptım diye sen veda arkadaşların hepiniz beni eleştirdiğiniz hem de benim durumumu bildiğiniz halinde beni eleştirdiğiniz bu konu hakkında ben uzatmak istemiyorum ilk yorumumda size dediğim gibi lütfen Forum içerisinde benimle konuşmayın beni ciddi şekilde rahatsız ediyorsunuz...
🙃
0 Likes