cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galeri hatası

(Topic created on: 03-06-2022 10:02 PM)
625 Views
ProphealtH
Active Level 1
Options
Galaxy M

Son güncellemeden sonra WhatsApp dan gelen fotoğraf ve videolar galeride ünlem işareti ile gözüküyor ve açılmıyor. İşim gereği fotoğraflara ulaşmam lazım yardım edin

22 Comments
fatihbozbey
Active Level 2
Galaxy M
Artık bende WhatsApp dan gelen fotoğrafları galeriye kaydedemiyorum sebebi nedir düzeltme olmuyormuş eskisi gibi
0 Likes
ProphealtH
Active Level 1
Galaxy M
Bende blmiyorum sabah gönderdim hata raporu ama hala dönüş yapmadılar kafayı yicem
0 Likes
Galaxy M
Herkeste aynı sorun var yeni güncellemeyle düzelmesini beklemek zorundasınız
0 Likes
ProphealtH
Active Level 1
Galaxy M
İyide ne zaman gelecek bu onu mu bekleyecem bide
0 Likes
Galaxy M
Malesef herkes hergün gönderi açıyor bu konuda Durumu burdan yardım al bölümünden hata raporu olarak bildirebilirsin Ama güncelleme (yazılım yada galeri güncellemesi) kaynaklı olduğundan beklemek durumundasınız
0 Likes
ProphealtH
Active Level 1
Galaxy M
Hata raporu bildirdim zaten geri dönüş yapılacaktır diyor ama ne zaman işte yeni aldım daha 1 ay olmadı alalı ama böyle saçma bir hata beklemezdim samsungdan
0 Likes
Galaxy M
Kardeşim işte bu genel bir sorun sırf senle ilgili olmadığı.için de malesef böyle 3 gün içinde dönerler ama ondan da bişey bekleme sadece sorunu bildirmiş olursun durumu genel merkeze bildirirler gerisi artık onlara kalmış Böyle birçok sorun çıkıyor malesef
0 Likes
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ProphealtH,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Merhaba
Durumun uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp bu konu hakkında uzaktan erişim talebi oluşturmanıza öneriyorum
444 77 11
0 Likes