cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galeri hatası

(Topic created on: 03-06-2022 09:55 PM)
1172 Views
ProphealtH
Active Level 1
Options
Galaxy M

Son güncellemeden sonra WhatsApp dan gelen fotoğraf ve videolar galeride ünlem işareti ile gözüküyor ve açılmıyor. İşim gereği fotoğraflara ulaşmam lazım yardım edin

22 Comments
Galaxy M
Dünkü gönderilere baktım Samsung'a toz kondurmaz demişim bu mu yani tamamen şaka amaçlıydı diğerleri ne dedi bilmiyorum sen de bahane arıyormuşsun yani Kb ben konuşurum boş yorumlara pabuç bırakacak halim yok 🙂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben senin gibi veya sizler gibi sağlıklı birisi değilim O yüzden karşı tarafa nasıl şaka yapacağımızı da bilmeniz gerekiyor herkes sizin gibi her şakayı kaldıracak değil ayrıca dediğim gibi Lütfen siz ve arkadaşlarınız benim ile Forum içerisinde lütfen konuşmayın beni çok aşırı derecede ciddi şekilde rahatsız ediyorsunuz siz gönderilere kendi yorumunuzu yapın çıkın Benim veya başka bir kişilerin yaptığı yorumlar sizleri ilgilendirmez burada herkes yorum yapmakta özgürdür kimse kimseye sen buraya yorum yapamazsın Veya senin yaptığın yorumlar saçma diyerek kimse kimseye hesap soramaz Lütfen bir daha beni rahatsız etmeyin bu size attığım son mesaj olacaktır

Iyi geceler
🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
0 Likes
Galaxy M
Sen soruyorsun ya Verdaya uyarılarımızı dinleseler forum düzene girer diyen sen değil misin Sen niye uyarıları dinlemiyorsun Ha kendine gelince ben istediğimi yaparım oluyor Boş yorum yapıyorsun diyene bana kimse karışamaz diyorsun Sen iyi düzen kurmuşsun yok öyle, herkes yorum yapmakta özgürse ben de özgürüm istediğime istediğim yorumu yaparım ufacık bi şakayı kaldıramıyorsun bunun senin durumla bi alakası yok Burası senin çiftliğin değil İnsanlar doğru bilgi almak için burda bunu iyi belle Bu da benim son sözüm
0 Likes