cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy M51 güncelleme sorunu (SM-M515FZWETUR)

(Topic created on: 02-16-2023 03:46 PM)
695 Views
smyaman71
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

20230216_005236.jpg

15 şubat 2023 günü gelen son güncellemeden sonra böyle oldu açmaya çalışıyor pin giriyorum sonra samsung logosu çıkıyor  ve döngüye giriyor ana ekrana gelmeden tekrar samsung logosu çıkıyor ve sonunda kendini yeniden başlatıyor....bu böyle devam ediyor...v.s.  "fabrika ayarına sıfırlamak" dışında çözüm önerisi olan varsa cevap bekliyorum,, çünkü içindeki bilgilerimi kaybetmek istemiyorum...sürekli,, "servise götür  servise götür" demek dışında problemin ne olduğunu anlayıp çözüm sunucak olan varsa yazsın..

9 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Verilerinizi güvenli mod ile alıp aldıktan sonra cihazı sıfırlayabilirsiniz.
Solution
GalaxyciBey
Active Level 4
Galaxy M
Türkçe Meali Screenshot_20230216-154539_Google.jpg
Galaxy M
Aynısını A53te yaşamıştım🤓 iğrenç bir şey..
0 Likes
GalaxyciBey
Active Level 4
Galaxy M
Sen Xiaomideki çökmeleri görsen telefonu camdan atarsın rezalet yazılım hataları ve çökmeleri
Galaxy M
Bi' anda gelen ve asla gitmeyen fastboot☠️ arkadaşımın 8a'sına olmuştu iğrenç🫣
GalaxyciBey
Active Level 4
Galaxy M
Babamın Note 8 Prosunda Olmuştu Kitlenmişti 1 Gün Telefonu Kullanamadı Yazılım Attırmıştı Babam Telefonu Kullanmaya Korkar Olmuştu Note 11 Almıştım Telefon İğrençti sürekli çöküp Arka planı kapatıyordu ve soketleri çok **bleep** babama note 11 verip 8 pdo aldım babam özenle kullanmasına rağmen Telefon ısınıyor ve Bataryası yoğun kullanımda 2 saat dayanıyor yedek telim a30 geçtim soket hatası yüzünden muhtemelen ilerideki Telefonum s serisi
Galaxy M
Erase app data düzeltmede yardımcı olabilir. Aynı sorunu yaşadığımda düzeltmişti
0 Likes
smyaman71
Beginner Level 4
Galaxy M

sizede tşkler...yukarıdaki galaxycibey güzelce açıklamış...

Galaxy M

Bende bugün sabah güncellemesini yaptım M51 in şebeke gitti...  2 Hattın da şebekesi çekmiyor. Wifi üzerinden arama yapabiliyorum. Wifi kapattığım da da kendini Uçak moduna alıyor.  Aynısını S10 Lite da da yaşadım telefonu değiştirdim **bleep** da aynı sorunu yaşıyorum. Bendeki şans da neyse..