Redmi note 8 için hangi power bank uygundur. Telefona uyumlu olan hangisi View Post
Redmi note 8 için hangi power bank uygundur. Telefona uyumlu olan hangisi View Post
Elimde Samsung Gaiaxy J2 (J200F) modeli var. Dolapta nolur nolmaz diye duruyor ama biraz yavaş. Custom rom atma şansımız var mı? Varsa hangisi daha... View Post
Glaxy store magazasına giriş yapamıyorum 6 gün önce canlı baglantı için baglantı kurmaları için telefon açtım 24 saat içinde bağlantı kurdular kuran... View Post
Evde iki tane aynı zamanda çıkmış telefon var. Biri Lenovo K6 Note diğeri Samsung J5 Prime. İkiside 5-6 sene boyunca kullanıldı sadece bataryaları... View Post
Elimde kullanılmayan model numarası SM-J700F olan J7 modeli var. Yavaş olduğundan bişey yapılmıyor. Hızlanması için nasıl birşey yapılması lazım?... View Post
Dolabımda 2016 Samsung Galaxy J7 16gb var. Cihaz yavaş. Hızlanması için herhangi bi yazılım yüklenebilir mi? Aman aman bi hızlanma beklemiyorum... View Post
Ah eski J7 Prime'ım🥲🥲🥲 View Post
Kardeşimin J7 Prime model telefonuna senelerdir güncelleme gelmiyor. Samsung, yazılım konusunda son dönemlerde gerçekten berbat bir hal aldı. View Post
Arkadaşlar kablosuz kulaklık alacamda hangisi iyi Go Smartmı yoksa piranha. View Post
J7 serisini özlediniz mi? Bi ara ben küçükken annem 7 yıl boyunca kullandı, rahat rahat free fire oynatırdı çok oynardım annemin eski telefonuydu.... View Post
Subject | Likes |
---|---|
10 | |
5 | |
3 | |
3 | |
3 |
User | Likes Count |
---|---|
16 | |
8 | |
7 | |