Original topic:

J7 Rom atma

(Topic created on: 04-27-2025 08:03 PM)
396 Views
Emirhn24_A35
Active Level 7
Options
Galaxy J

Elimde kullanılmayan model numarası SM-J700F olan J7 modeli var. Yavaş olduğundan bişey yapılmıyor. Hızlanması için nasıl birşey yapılması lazım? Hangi yazılım atılması lazım? Zaten çok hızlı olmasını beklemiyorum. 16 Gb depolama ve 1.5 gb ram var.

0 Likes
6 Comments
Rwali
Active Level 4
Galaxy J
Benimde elimden o telefondan var.Ben telefonun animasyonlarını kapattım o zaman biraz daha hızlanıyor.
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy J
Eğerki one ui düşünüyorsan A1x yada A0x serilerinden bir rom kullan. Ancak tam akıcılık istiyorsan Lineagos yada Crdroid mükemmel hız sunar. Android sürümü çok eski olmadığı sürece **bleep** etmez bu arayüzlerde hep aynı tasarım var zaten
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy J
Nasıl yapabilirim peki
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy J
Booloader kilidini açın, ardından twrp yada orangefox gibi recovery'yi odin ile kurun. Ardından o recvoery üzerinden istediğiniz isletim sistemini kurabilirsiniz. Ancak bu işlem yapılırken dikkatli olmanız gerekir ve bütün sorumluluk size aittir. Bir tane link paylaşamıyorum yada tam net talimat yazamıyorum her cihaz için farklı oluyor ancak yputube yada tarayıcıya "İnstall custom rom for J7 prime 2" yazarak bakabilirsiniz detaylı talimatlar yazacaktır
0 Likes
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy J
Bilmediğimden soruyorum. J7 prime diyorsunuz ya. Benim model sadece J7. Prime falan yazmıyor. Farkeder mi?
0 Likes
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy J
Biraz önce j7 prime 2 cihaza sahip birisi de soru sormuştu kafam orada kalmış kusura bakmayın😅 her cihaz için yazılımlar farklıdır o yüzden tam olarak J7 için yapılmış dosyalar yğklemeniz gerek. Ayrıca model numaranıza bakıp model numaranız ile aynı olduğunuda dikkat etmeyi unutmayın😊