cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İnsanların neden snapdragonlu telefon istediğini sonunda anladım

(Topic created on: 05-06-2025 08:49 PM)
368 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy J

Evde iki tane aynı zamanda çıkmış telefon var. Biri Lenovo K6 Note diğeri Samsung J5 Prime. İkiside 5-6 sene boyunca kullanıldı sadece bataryaları değişti. Lenovo Snapdragon 430 kullanıyor, J5 Exynos 7570. Lenovo bir tık daha hayatta. J5'de çalışıyor google'da falan iş görür ama Lenovo az bir farkla daha rahat geliyor. J5 ne çok alev alırdı, hey gidi mazi hey... 

Bu ikisinin yanında 2019 çıkışlı Huawei Y6p'nin çoktan son nefesine yakın olduğunu acı bir şekilde söyleyebilirim...
0 Likes
12 Comments
RaGoN
Active Level 10
Galaxy J
Arkadaşımda MediaTek Helio P10 işlemcili Lenovo K5 Note vardı. İşlemci durduk yere cayır cayır yanardı, telefon kasmaya başlardı. Ailemde de Snapdragon 410 işlemcili Galaxy J5 ve Galaxy Tab A 8.0 S-Pen vardı, ikisi de hala evde duruyor ve sorunsuz çalışıyor. Sadece Galaxy J5'in 8GB dahili hafıza olduğu için hiçbir şey yükleyemiyoruz.
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Snapdragon uzun ömürlü telefonların vazgeçilmezi gibi duruyor. Yazılımsal sorunlar J serisindede zamanında çokmuş ama telefonlar bugün bile hayatta ve çalışıyorsa yazılımsal problem o kadarda sorun değil galiba. Ya da o zamanın yazılımsal sorunları bu zamana kıyasla daha sorunsuz olduğundan öyle geliyorda olabilir. TouchWiz'in gömülmesine rağmen TouchWiz'e sahip J5 Prime'da kasma hariç sorun yok. Yinede Exynos her zaman exynosmuş galiba ısısını hâlâ hatırlıyorum garibanımım😂
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy J
O lenovo'dan bende ne çektim yaa. En son kendi kendine ses çıkarmaya başlamıştı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Bizdeki hâlâ hayatta valla ısınma falanda yok şuanlık, aramalar için kullanacaklar veya YKS sürecindeki insanlar için ideal konumda😂
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy J
Benimki vibe K5'di 6-7ay muazzamdı sonra cıvıttı fittırttı beni.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy J
Tez vakitte kurtulduysanız macera olmuş, uzun süre kurtulamadıysanız geçmiş olsun diyorum hocam. Telefon işi zor😔
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy J
1 yıl çektirdi en son kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı akabinde ses çıkartmaya başladı sanki ortama hayalet ses efekti veriyor ses duysan gece korkarsın ekrana bıçağı soktum kaldırdım ekran pert daha duruyor öyle.
0 Likes
RaGoN
Active Level 10
Galaxy J
Lenovo Vibe K5, bizim işyerinde de vardı. Ucuz diye almıştık. Şirketin WhatsApp hattı takılıydı, sadece şirket işleri için ofiste kullanılıyordu. Çok iyi olmasa da o zaman için işimizi görmüştü.
0 Likes
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy J
Beni strese sokuyordu yaa.😂😂
0 Likes