Resolved! Solved

Original topic:

Teşekkürler samsung

(Topic created on: 08-25-2021 09:00 PM)
863 Views
Planlıeskitmeçokfay
Active Level 9
Options
Galaxy J

J7 pirema iyice planlı eskitmede cihaz çok kasıyor pil hızlı bitiyor ve aşırı ısınma var 1 dakikaya wifi açtım ahize ekran üstü ısınıyor

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
01a65
Expert Level 3
Galaxy J
Merhaba ben Ahmet
Konu ile ilgili cihazınızın incelenebilmesi için Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin hata raporu gönderebilmek için şunları yapabilirsiniz uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporları hata raporu gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden de cihaza uygun hata seçeneğini seçin ve tıklayın ve gelecek sayfa içerisine de çıkacak sayfa içerisine de bütün bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın düşünceli olun ve danışmanının faydalı olabilmesi için önemli ayrıntıları ekleyin kişisel bilgileri girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan yazı seçeneğini açık halde tutun yetkililer sizlere en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaktır Ayrıca sizlere göndermiş olduğum resimde yazanları da cihazınıza uygulayın hata raporu gönderdikten sonra bu resimde yazanları cihaza uygulayın sadece müzik Dinlediğiniz bir uygulama var ise bir tek o uygulamayı Uyku moduna almayın Geriye kalan bütün uygulamaları resimde ne yazıyorsa o işlemleri uygulayın bu işlemler ile sorununuzun çözülebileceğini umuyorum �yi akşamlar20210814_113746_1071.jpg20210814_113627_1072.jpg

View solution in context

Solution
_verdaisil_
Expert Level 2
Galaxy J
Hee okey mod abileri ona güzel bir hediye verecek dedin ya senin TABS6LİTEKULLANUCISI olduğunu anladım ve tab s6 Lite nerde? Niye onda değilsin?

View solution in context

Solution
Alitility
Active Level 2
Galaxy J

Hocam batarya değişimi yapmanı öneriyorum

View solution in context

27 Comments
Galaxy J
Ya a serisi napsin
Galaxy J
Neden sen güzelbanumusun
_verdaisil_
Expert Level 2
Galaxy J
Güzelbanu naber fâkeciğim 😘
0 Likes
Galaxy J
Bizim ailedekilerde j7 prime kullanıyor hiçbir problemi yok kasmıyor ısınmıyoda pili de hızlı bitmiyo tek sıkıntısı 16 gb olması
Galaxy J
Bendeki bi anda olmaya başladı nedense😐😐
0 Likes
Solution
01a65
Expert Level 3
Galaxy J
Merhaba ben Ahmet
Konu ile ilgili cihazınızın incelenebilmesi için Samsung members uygulaması üzerinden hata raporu gönderin hata raporu gönderebilmek için şunları yapabilirsiniz uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde hata raporları hata raporu gibisinden yazan yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden de cihaza uygun hata seçeneğini seçin ve tıklayın ve gelecek sayfa içerisine de çıkacak sayfa içerisine de bütün bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın düşünceli olun ve danışmanının faydalı olabilmesi için önemli ayrıntıları ekleyin kişisel bilgileri girmeyin sistem kaydı verileri gönder yazan yazı seçeneğini açık halde tutun yetkililer sizlere en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaktır Ayrıca sizlere göndermiş olduğum resimde yazanları da cihazınıza uygulayın hata raporu gönderdikten sonra bu resimde yazanları cihaza uygulayın sadece müzik Dinlediğiniz bir uygulama var ise bir tek o uygulamayı Uyku moduna almayın Geriye kalan bütün uygulamaları resimde ne yazıyorsa o işlemleri uygulayın bu işlemler ile sorununuzun çözülebileceğini umuyorum �yi akşamlar20210814_113746_1071.jpg20210814_113627_1072.jpg
Galaxy J
Yaw planlı eskimese hepsini yaptım birşey olmuyor
Galaxy J
Ayn ama bunu düzeltemeyizmi bide güzel banu geri geldi başka hesap ile yarın sende iler sinan bey e canlı destek ekibine
_verdaisil_
Expert Level 2
Galaxy J
Ama moderatörlerden daha iyi cevap veriyor🤣