- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
5 6 aydır retmi13propls kullanıyorum ama güvenlik konusunda j 6 pronun yanından bile geçemez samsung markası düşük orta ve yüksek segmentlerde telefon üretimi yapıyor fakat şu günlerde samsung'un düşük fiyatta ortalama bir telefon çıkarmıyor bu aralar hep üstsegmentlere göre yüksek fiyatlı telefonlar çıkartıyor ürünleri gerek sağlamlık uzun ömür performans ve kamera konularında iyi kullanmakta olduğum retmi telefonun beni en fazla 2 3 yıl götüreceğine eminim ama kaç yıllık bilmiyorum ama hâlâ daha SAMSUNG galaxy j 6 pro cihazım beni hiç yarı yolda bırakmadı samsung'un 10.000-15.000 arası gündelik kullanım için fazla abartısı olmayan batarya konusunda iyi kamera konusunda ortalama performansta ise çok yüksek olmayan bir cihaz çıkarsa çok iyi olur uzun süredir j 6 dan başka bir samsung telefon kullanmıyorum yeni cihazları yine eski cihazları gibi 10 15 hatta 20 yıl götürürmü bilmiyorum bende samsung'un ilk dokunmatik telefonlarından olan samsung duos cihazı ilk günkü performansını koruyor. Popular kültür kölesi olan insanlar 🍎 markasının telefonlarını kovalıyor benim gözümde bu gösterişten başka bisey değil ama Samsungun bir duruşu ve otoritesi var 🍎 cihazları işe yüksek kâr maliyeti düşük kârı yüksek cihazlar üretiyor o markanın cihazlarını hiç kullanmadım ve kullanmadan yargılamak ne kadar doğru bilmiyorum ama çevreme bakıp çıkardığım düşünceler sonucunda yılların elektronik markası ve birden fazla onlarca elektronik çeşitli materyal üreten samsung'un elektronik eşya konusundaki deneyimi diğer markaları geride bırakıyor ömürlük telefon,tablet,televizyon,buzdolabı,elektrikli süpürge,çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın gibi gündelik yaşamda **bleep** **bleep** kullanılan elektronik eşyaları yüksek kalitede üretmeye devam ediyor Teşekkürler Samsung.