- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung J5 Prime kullanıyorum, amacım Samsung telefonumda bulunan kendi orjinal Samsung Browser'de (Google Chrome Browser'inden söz etmiyorum) görünen Yer İmleri'ni yedeklemek veya dışarı aktarmak, bunun için ne yapmalıyım?
Google Play'de Yer İmleri'ni kaydetmek için bazı uygulamalar var ama sözünü ettiğim bu değil sözünü ettiğim Samsung Browser'e ait telefonda kaydettiğimiz orjinal o Yer imleri'ni bir uygulamaya ya da bilgisayarıma kaydetmekten söz ediyorum ki telefonuma format atıldığında bu Samsung Browser'imdeki o dışarı kaydettiğim yer imlerini geri aktarabileyim.
Umarım sorunumu net anlatabilmişimdir, hanii daha da net anlatamazdım diye düşünüyorum ve neredeyse 2 yıldır buna bir çözüm arıyorum ama hiç bir yerde ve hiç bir şekilde bir çözüme ulaşamadım. Pekii var mı bu konuda bilgi sahibi olan biri, varsa cevap alabilir miyim lütfen?
Teşekkürler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2022 12:18 AM in
Galaxy J
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 11:43 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 11:51 PM (Last edited 01-26-2022 11:52 PM ) in
Galaxy JSamsung Cloud'da telefonumun komple yedeği var ama ben sadece Yer İmlerinin kaydedilmesinden veya dışarı verilmesinden söz ediyorum, yok mu böyle bir seçenek ya da farklı bir çözümü? Hanii örneğin bir Sony telefonunun ve de Samsung telefonda Google Chrome'un sadece Yer imleri'nin yedeklenmesi var, mesela..

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 11:54 PM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 11:56 PM (Last edited 01-26-2022 11:57 PM ) in
Galaxy JSamsung İnternet'in yedeğini almak nereden ve nasıl oluyor, bu arada teşekkür ederim cevaplar için..

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2022 12:02 AM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2022 12:14 AM (Last edited 01-27-2022 12:15 AM ) in
Galaxy JAyarlar>Uygulamalar>Samsung İnternet>sağ üstte çark ve de İnternet ayarları.... tamam gördüm de ama zaten burası Samsung Cloud ile eşitlenmiş vaziyette görünüyor. Pekii bu ayarlar dışarı mı aktarılıyor, aktarılmıyor dimi? Sadece kendi kaydediyor olmalı.. Hanii yedeğini alabilirsiniz dediğinizde işlem bu mu, eşitliyor ama ben kaydedemiyorum dimi?

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2022 12:18 AM in
Galaxy J- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2022 12:24 AM in
Galaxy JAnladım, bir Samsung telefonda Google Chrome'un Yer imlerinin yedeği alınıp da dışarı veriliyorsa.. Samsung Browser'in Yer imlerinin yedeğinin alınamaması yani dışarı verilememesi Samsung'un eksikliğidir diye düşünüyorum ve daha bir çok eksiğini de sayabilirim ama şimdi saymıyimm:)
Tekrar teşekkürler, yordum sizi..

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-27-2022 12:31 AM in
Galaxy J