cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24+ ile bir gün

(Topic created on: 09-15-2024 12:57 AM)
56 Views
xidi
Active Level 3
Options
Galaxy Gallery

image

image

6 Comments
Zamazong
Active Level 5
Galaxy Gallery
Hocam cihaz sizdede ısınıyor mu? İade edeceğim ama merak ettim sadece benle mi alakalı diye.
0 Likes
xidi
Active Level 3
Galaxy Gallery
Hiç ısınmadı bir ara şarjda kullanırken ısındı birde 3 dakikalık 4k 60fps video çektim onda ısınmıştı gündelik hayatta memnunum
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy Gallery
Gündelik kullanım için ısınmıyor ama en hafif yüke girdi mi 42° 43° görüyor bende. Birde kumlu ekran sorunu var kronik ve ekran süresi çok az fiyatındaki çoğu cihaza göre. Aslında büyük hevesle aldığım bir cihazdı ama üzdü biraz. Yarın iade etmeye gideceğim.
0 Likes
xidi
Active Level 3
Galaxy Gallery
Anladım bahsettiklerinin hiçbirini yaşamadım. Farklı cihazları bile kullanıyormuz gibi geldi.
0 Likes
Zamazong
Active Level 5
Galaxy Gallery
Evet birde yapay zekayı 2025 sonunda paralı yapacak olmaları bardağı taşırdı. Bu arada sizde bir kontrol edin derim. Karanlığa geçip parlaklığı minimuma kısın. Kumlu ekranı kontrol edin çünkü s24 serisi 10 cihazdan 8inde var bu olay. Samsung bunu satarken hiç keyfini bozmuyor ama geri samsunga satacak olsan **bleep** kumlu ekran var der ederinin yarı fiyatını verir.
xidi
Active Level 3
Galaxy Gallery
Evet var şu anda farkettim. Körü körüne telefonu övmeyeceğim ama 1 aydır farketmediğim şeyi şu anda farketmek için uğraşmaya çalışmam aslında bunun sorun olmadığını gösteriyor. Özellikle ekranından ve pil performansından ötürü bu telefonu aldım iphone 13 ten geçtim. Isınma konusunda objektif konuşamam. Ben sosyal medya kullanan oyun oynayan birisi değilim ve deneyimlemedim. Fakat telefonu değiştirirken beklentilerimin hepsini fazlasıyla karşılıyor ve tarafımca telefona karşı olumlu bakabildiğimi söyleyebilirim
0 Likes