cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S23 Ultra Ön Kamera Netliği

(Topic created on: 09-30-2024 11:18 PM)
677 Views
SahinRocker
Active Level 6
Options
Galaxy Gallery

image

image

image

image

Hava Atmıyorum Ama Arkadaşlar Ben Yayıncılık Yapıyorum Bazı Zamanlar Bu Kameranın Netliği Ve Bozmadan Video Ve Fotoğraf Performansı Vermesi Takdire Şayan Gerçekten S24 Ultra Almaya Asla Değmez Arkadaşlar Alacaksanız S23 Ultra Alabilirsiniz Yüzünüzdeki Noktalara Kadar Net Bir Şekilde Görebilirsiniz Kontrast Renk Doygunluğu Performans Uçuş Yapan Bir Telefon Herkese Nasip Olsun Dilerim Ama Alacaksanız Kesinlikle Yurt Dışından Alın Türkiyede Felaket Pahalıya Geliyor Bendeki 12 Gb Ram 256 Gb Hafızalı Modeli Bu Telefon Ömürlük Hem Batarya Performansı Olarak Hem İşlemci Olarak Hemde Kamera Performansı Sizi Abartısız 10 Yıl Daha Götürecektir Muazzam Bir Kamera Muazzam Bir Video Performansı Muazzam Bir OyuN Performansı Tek Eski Tarafı Edge Kavisli Ekran Olması Diğer Her Türü Ve Her Haliyle Muazzam Ötesi Bir Telefon Tek Kusuru Kavisli Bir Ekran Diğer Bütün Özellikleri Muazzam Mart Ayından Beri Samsung S23 Ultra Kullanıyorum Bir Kere Bile Format Atmadım Telefona Ne Donma Var Ne Kasma Var Bu Kadar Yazıyıda Samsung S23 Ultradan Yazıyorum Telefon Kendini Kullandirıyor Gerçekten Ama Vaktim Pek Telefon İle Oynamaya Yok Malesef İşim Sosyal Medya İle İlgili Ve Gerçekten Zor Bir İş Yapıyorum Herşeyi İle Beni Cezbeden Mucize Bir Cihaz Kesinlikle Alacak İnsanlara Sonsuz Tavsiye Ediyorum Muazzam 🤘🤘🤘🤘🤘🤘🤘 Şaka Gibi Bir Netlik Şaka Gibi Bir Çözünürlük Şaka Gibi Video Performansı İnanamıyorum Hâlâ Bu Kadar Kaliteli Bir Telefon Yapmasına Samsungun Tebrikler Uzun Kullanım Deneyimlerim Böyle Mesela Exynos Olsaydı Bu Telefona Büyük Yazık Olurdu Snapdragon Diye Her İşin Altından Rahatça Kalkıyor Ve Her İşlemi Jet Hızında Yapıyor Gerçekten İnsallah Herkese Nasip Olsun Şaka Gibi Valla Her Geçen Gün Şaşırıyorum Telefona 😁🤘
53 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Gayet iyi hocam 😊👍 işte bu şekilde başka cihazlara birşey demediğiniz zaman başımızın üstünde yeriniz var 😍
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy Gallery
Sevgili Tolgacım Kimsenin Cihazına Bişey Dediğim Asla Olmadı Sadece Ben Kendi Pişmanlığım Olmuştu Samsung A54 Cihazımda Onuda Babama Verdim Kurtuldum Rahatım Yoksa Kimseye Asla Sataşma Gibi Bir Yönelimim Asla Olmadı O Yüzden Teşekkür Ederim Sevgili Tolgacım Seviliyorsun 🤘
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Rica ederim şahinciğim sağol sende seviliyorsun 😍 😂 👍
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy Gallery
Teşekkür Ederim Sevgili Tolga İyiki Varsın 🤘
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Sağol roket aman pardon rocker şahin kardeşim sende öyle 👍
SahinRocker
Active Level 6
Galaxy Gallery
Sevgilerimle Saygılarımla Tolga Members Uygulamasındaki Mütevazi İnsan 🤘
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy Gallery
😍🙏
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Gallery
S23 ultra gerçektende mükemmel bir cihaz güle güle kullanın. Bir şey soracağım size şunu farkettim yazılarınızda hep baş harfleri büyük harf, diğer harfleri ise küçük harf olarak devam ettiriyorsunuz. Sizin için zor olmuyor mu 😀 hani ikidebir büyük harf tuşuna basmak falan.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy Gallery
Herkesin bir tarzı var kardeş 😂🤣