wizard363
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
samsung a72 güncelleme yaptıktan sonra,seste 2defa sorun oldu,müzik veya herhangi bir video falan açınca ses gelmiyor hiçbi sekilde.telefonu akapatip açınca duzeldi.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
NextGenCeo
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 04:44 AM in
Galaxy A
Her OS güncellemesi sonrası cihazın fabrika ayarlarına döndürülmesi bu tip sorunları genelde ortadan kaldırıyor. Ben bugüne kadar tüm android telefonlarımda OS güncellemesi sonrası hep fabrika ayarına döndüm.
Fabrika ayarına geri dönülünce sanılanın aksine eski android sürümüne dönmez telefon bu arada. Var olan son güncelleme alan OS'un fabrika ayarına döner telefon.
Fabrika ayarına geri dönülünce sanılanın aksine eski android sürümüne dönmez telefon bu arada. Var olan son güncelleme alan OS'un fabrika ayarına döner telefon.
2 Comments
S21feeAhmett
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 02:27 AM in
Galaxy A
Cihazı yeniden yada tamamen kapatıp ac, yeni büyük güncellemeler de oluyor hatalar, hata düzeltme güncellemesi ile düzelecektir
Solution
NextGenCeo
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-26-2022 04:44 AM in
Galaxy A
Her OS güncellemesi sonrası cihazın fabrika ayarlarına döndürülmesi bu tip sorunları genelde ortadan kaldırıyor. Ben bugüne kadar tüm android telefonlarımda OS güncellemesi sonrası hep fabrika ayarına döndüm.