One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Elimde A16 var galaxy ai yok farklı bir yolla telefona eklemenin bir yolu var mı? Alternatif istemiyorum samsungun yaptığıdır saçma alt sınıf insan... View Post
Smart switch den güncelleme yapabilirsin dediler, girdim smart switche olmadı. Anlamadım ben yardımcı olabilecek var mı acaba? View Post
Açık Havaya Çıkınca Telefondaki Çoğu Uygulama Samsung Members Ayarlar Play Store Vesayre Gri Oluyor Ama Kapalı Bir Ortama Geçince Eski Haline Yani... View Post
Telefonum A34 sarj 20 den asagi dusunce kendi kendini kapatıyor neden oluyor View Post
bu hatayı alıyorum neden View Post
Arkadaşlar google bir lacivert oluyor bir kırmızı oluyor bir siyah oluyor bu sefer de gri oldu bu nasıl düzelir yardım edin View Post
A15 kullanmaya yeni başladım eskiden A7 kullanıyordum o telefonda ekran kaydı özelliği vardı fakat A15 te göremedim ekran kaydını nasıl alabilirim? View Post
Ben de a35 kullanıyorum a35 kullananlar kendilerini belli etsin bakalım kaç kişiyiz View Post
18 MB Gelmiştir Güncelleme View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
915 | |
520 | |