cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Anlam Veremediğim Bir Olay

(Topic created on: 02-10-2025 11:00 PM)
247 Views
Alickk
Active Level 4
Options
Galaxy A

Açık Havaya Çıkınca Telefondaki Çoğu Uygulama Samsung Members Ayarlar Play Store Vesayre Gri Oluyor Ama Kapalı Bir Ortama Geçince Eski Haline Yani Siyah Temaya Bürünüyorlar Nasıl Olabiliyor Bu Normaldede Öyle Gri Demeyin Bende En Azından Öyle Değil Siyah Tema Hepsi Normalde Bende Ama Açık Havaya Çıkınca Gri Oluyor Nedense Anlam Veremedim Cihaz A16

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
emsera
Active Level 4
Galaxy A
O bende de oluyor, muhtemelen ekran parlaklık sınırına ulaştığında ama ışık şiddeti yine arttığında görme kalitesini arttırmak için renk tonlarını açıyor

View solution in context

Solution
Galaxy A
Adaptif parlaklık sizde açık mı ? Açıksa arkadaşın yazdığı ve yapay zekanın tahmini doğru. 1739219371043.jpg

View solution in context

22 Comments
Solution
emsera
Active Level 4
Galaxy A
O bende de oluyor, muhtemelen ekran parlaklık sınırına ulaştığında ama ışık şiddeti yine arttığında görme kalitesini arttırmak için renk tonlarını açıyor
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Anladım Sanırım Ondan İyi O Zaman Sıkıntı Yok Teşekkürler 😀
emsera
Active Level 4
Galaxy A
Rica ederim
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Peki Kapatmak İstesek Nasıl Kapatabiliriz
emsera
Active Level 4
Galaxy A
Adaptif parlaklık açıksa onu kapatınca olmaz muhtemelen
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Anladım Evet Full Açık Oluyor
Alickk
Active Level 4
Galaxy A
Bide Ekran Görüntüsü Almışdım İlk Kez Karşılaştığım Zaman Bu Durumla Uygulamanın Rengi Gri İdi Ekran Görüntüsü Aldığımda Ama Sonra Eve Gelince Kendiliğinden Düzelmiyince Yeniden Başlattım Ve Düzelmişdi Ve Almış Olduğum Ekran Görüntülerine Tekrardan Baktığım Zaman Siyah Olarak Gözüküyordu Uygulamanın Rengi 😀
0 Likes
emsera
Active Level 4
Galaxy A
Rengini değiştirmiyor çünkü aslında, sadece ışık sensorunden gelen uyartiya göre ton açıp kapatıyor. Yani sen o tonda başka bir cihazda da fotoğraf çeksen onunda tonunu açacak.
Solution
Galaxy A
Adaptif parlaklık sizde açık mı ? Açıksa arkadaşın yazdığı ve yapay zekanın tahmini doğru. 1739219371043.jpg