cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Sizce hangi cihazi almaliyim ?

(Topic created on: 01-26-2022 01:33 AM)
629 Views
BaranYildiz
Active Level 3
Options
Galaxy A

Iphone 8 plus mı

Samsung a52 mi
Samsung m52 mi
????
24 Comments
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
M52 (mümkünse M51)
EhliMuminin
Active Level 3
Galaxy A
M52 bataryası 7000 mahdı sanirsam islemciside iyidi M serisi olmasi belki kafa karisikligina sebep olabilir ama ozellik bakimindan ve 5G olmasi avantajindan A52'ye üstünlüğünü koyar. Iphone sadece kamerasiyla ustunluk kurar diger modellere tahminimce. Suan kullandigim cihaz M31S ses cizirtisi haricinde iyi gayet o cizirtiyi da kablosuz kulaklikla halledecegim.
Hhamsi
Active Level 4
Galaxy A
M31s kullanıyorum bi cızırtı sorunu yok bende. Nerde cızırtı sorunu yaşıyorsunuz?
EhliMuminin
Active Level 3
Galaxy A
Samsung orjinal kulakliginda en dusuk seviyenin bir ustunde radyo frekansi gibi tiz bir ses. Normal hoparlorde sknti yok. Wp da mesaj yazarken bızz diye basliyor yazmayi duraksadigimda tık diye bir ses gibi gibi.
Hhamsi
Active Level 4
Galaxy A
Şuan kulaklığı denedim ve o dediğiniz ses bende de varmış ara sıra müzik dinliyordum **bleep** etmemişim müzikleri de 70 80 seviyelerinde dinlediğim için pek **bleep** etmemiş olabilirim. Ama evet bi cızırtı var. Çözüm bulursam sizinle payşaşacağım.
EhliMuminin
Active Level 3
Galaxy A
Yazilim guncellemesiyle belki duzeltilebilir bir umut.
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
Bluetooth kulaklıkda olmaz büyük ihtimal. Jak girişi ile ilgili kronik bir sorundur diye düşünüyorum.
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
O da güzel cihaz
Kenan-
Active Level 7
Galaxy A
M52 5000 mah. M51 7000 mah.