cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung a 31 kapandı açılmıyor

(Topic created on: 05-16-2021 10:15 PM)
767 Views
volkanuzunn
Beginner Level 4
Options
Galaxy A

samsung a 31 cihazım var  ,  cihaz  yanımda masanın üzerinde duruyordu bakmak için elime aldığımda siyah ekranla karşılaştım telefondan hiç bir tepki alamadım. reset atmaya çalıştım olmadı.. telefonu arıyorum çalıyor singali almama rağmen cihazımdan ses gelmiyordu. şimdi tekrar aradım aradığınz kişiye ulaşılmıyor diyor. format atmaya çalışıyorum ona da tepki vermiyor. ne yapacağım ?? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran sağlam ise

7 saniyelik Öneririmi kontrol sağlayınız eğer ondada açılmıyırsa yetkili servise vermenizi tavsiye ederim

View solution in context

5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Ses kısma tuşu ile güç tuşuna aynı anda 7 saniye kadar basınız ve cihaz açılmaz ise

Ekranın kontrol ediniz iç ekran kırılmış olabilr kontrol sağlayınız

Eğer cihaz açılmaz ise durumun incelenebilmesi için en yakın samsung yetkili servise vermenizi tavsiye ederim bir kontrol sağlansın cihaza uzman ekip tarafından kardeşim

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
volkanuzunn
Beginner Level 4
Galaxy A

ekran sapasağlam kırılmasını gerektirecek hiç bir durum yaşamadım.. 

Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Ekran sağlam ise

7 saniyelik Öneririmi kontrol sağlayınız eğer ondada açılmıyırsa yetkili servise vermenizi tavsiye ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazilim guncellemesi yapdinizmi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yazilim yuklerken internet felan kesildiginde yazilimi bozuk yuklemis olabilir ve cihaz kapana bilir benim basima bir kere geldi yazilim yuklerken internetim kesildi ve cihazi 1 hafta kullandikdan sonra kople kapandi acilmadi
0 Likes