cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy A50 telefonumuz açılmıyor

(Topic created on: 11-30-2023 05:44 PM)
9651 Views
didemmkara
Active Level 2
Options
Galaxy A
Yaklaşık 4 yıldır kullandığımız Galaxy A50 telefonumuz dünden beri açılmıyor. Normal bir şekilde telefonu kullanırken kendiliğinden kapandı. Hiç bir sorunu da yoktu. Ardından tekrar açıldı bi süre sonra tabii o zaman kendimiz açma tuşlarına falan bastık. Sonra tekrar kapandı. Dün akşamdan beri açılmıyor. Dün açıldığında da %20lerde şarjı varken bir anda %0 şarj var gözüküyordu. Şarjdan kaynaklıdır diye düşünerek şarja taktık. Şu anda şarjı var çünkü bi ara şarj ekrani geldi %70lerde fakat hala açılmıyor. Hard reset yapmaya çalıştık fakat ekran asla gitmiyor sadece öyle yaptığımızda şarj ekrani cikiyor başka da bir şey çıkmıyor. Şarjdayken de değilken de bu ekranlar çıkıyor. Ne yapmamız gerekiyor?

image

image

kendi kendine bir anda açildi ama donuk bir ekrani vardi daha sonra videoda gördüğünuz gibi tekrar kapandı.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Ses kısma ile güç tuşuna 7 saniye basılı tutunuz cihaz açılacak eğer açılmaz ise anakart kaynaklı bir problem olabilir

En yakın servise vermeni öneririm kardeşim

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

View solution in context

25 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Ses kısma ile güç tuşuna 7 saniye basılı tutunuz cihaz açılacak eğer açılmaz ise anakart kaynaklı bir problem olabilir

En yakın servise vermeni öneririm kardeşim

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
didemmkara
Active Level 2
Galaxy A
Dediğinizi kaç kere yaptım sayamam, bir sürü video da izledim ama hiç biri bir etki etmedi.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
O zman dediğim gibi anakart kaynaklıdır
didemmkara
Active Level 2
Galaxy A
Cok teşekkür ederim fakat biraz önce telefon kendi kendine açıldı ekleme yaptım. Hala anakarttan sorunlu olabilir mi?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim .Galaxy A50 cihazlarında maalesef anakart sorunu var örneğin kendi kendini yeniden başlatma vesaire gibi

Bizde de A50 var bir gün bizdeki A50 de de aynı sorunu bekliyorum
sabırS22
Active Level 10
Galaxy A
Bende olmaz inşallah
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy A
Anakart çok yüksek olasılık
pinkpanther46
Active Level 7
Galaxy A
Ne anakartı ? 😅 yazılımda hata var önyükleme yapamıyor samsung açılış ekraninda kalıyor
didemmkara
Active Level 2
Galaxy A
bende onu düşünüyordum güncelleme yeni geldi hemen güncellemeyince olsa gerek