Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes.Çok sagolun yardımınız için View Post
AAAA TELEFON CEBIMDEYDI KOSUDAYKEN CIKARDIM DOKUNMATIGI BASMIYOR DELIRECEGIM TUSLU TELEFON BILE DAHA IYI CALISIYOR View Post
a71 için rom öneriniz var mı acaba View Post
Bu uygulamada mesaj arama kaydı mail uygulaması gibi tüm bildirimlerde gösterebilse daha güzel olmazmıydı. Çok zor değildir diye tahmin ediyorum. View Post
A34 den bu puanı beklemezdim şaşırttı View Post
İlk öncelikle merhaba samsung benim klavyedeki çeviri sistemi çalışmıyor View Post
A35in kamerasına su biraz değdi masa ıslakmış farketmeden telefonu koydum ve 5dk falan kaldı kılıfdada hafif çıkıntı var sizce birşey olurmu View Post
Arkadaşlar güncelleme ile ilgili soru soracağım size; One uı 8 güncellemesini alan tüm cihazlar one uı 8.5 güncellemesini de alacaklar mı? View Post
A24 ile fotoğraf çektiğimde altta model adı yazmıyor ama a16 a25 te yazıyor bu bir yerden açılıyormu View Post
User | Likes Count |
---|---|
613 | |
363 | |
354 | |
340 | |
257 |
User | Count |
---|---|
29 | |
24 | |
21 | |