cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ram plus

(Topic created on: 03-04-2022 09:04 PM)
117 Views
ssadecefatih
Active Level 6
Options
Galaxy A

merhaba ben bir takım kod yazarak telefonda ram plus denen özelliği açtım şuan telefonda yok böyle bi özellik telefona zararli olur mu cok akici oldu telefonum.

A71 kullandıgım

image

11 gb yaptım sanal belleği

Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A

boyutunu ayarlama gelecek fakat kapatma yok.

ssadecefatih
Active Level 6
Galaxy A
telefon hızlanıyor yani nasil desem uygulamalar falan eskisinden daha akıcı bir şekilde aciliyor arka planda cok bos alan oldugu icin akıcılık katıyor telefona hos bi durum acikcasi android 12 ile geliyor mu bu ozellik cunku benim telefona android 12 gelecek yakında eğer bu ozellık geliyosa guzel olur
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Evet Android 12 ile geliyor
faruk07
Active Level 7
Galaxy A
oneui4.1 arayuz itibariyle bunun miktarını ayarlayan menuyu iceriyor sadece. Ama Android 12 ile alakali oldugunu sanmam (ornegin a52 icin android 11 varken gelen bi yama ile sunulmuştu bu özellik.)
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
8gb ram yetmiyor mu ki
ssadecefatih
Active Level 6
Galaxy A
yetmiyor demedim ki zaten telefon akıcı oluyor daha fazla uygulamalar falan tak diye aciliyor ben boyle daha cok sevdim açıkçası
faruk07
Active Level 7
Galaxy A
Hiçbir şey olmaz👍. Ayrica şahsen şu uğraslarından dolayi seni ozellikle tebrik ederim.
ssadecefatih
Active Level 6
Galaxy A
rica ederim ilgiliyim bu işlere ya seviyorum
faruk07
Active Level 7
Galaxy A
Benim de baya hosuma giden şeylerdi bunlar 😏 hatta ben de bi araalar bu adb ile dosya transferi, uygulama caliştirma işlerine felan girmistim baya zevkliydi(developers.android.com). Hatta saglam bir bilgisayarin varsa android studio yu gozden geçirmeni tavsiye ederim. Ayrica arada xda da ilgini çekecek bir suru sey bulabilirsin. Orayi da tavsiye ederim.
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ram plus, gelecek yazılım güncellemeleri ile eklenebilir ama eklenip eklenmeyeceği konusunda resmi bir bilgi yok. Yaptığın işlemi varsayılan haline döndürmeni öneririm. Cihaza zararı olmasada yazılım üzerine onaysız kod yazmamak, müdahale de bulunmamak ve değişiklik yapmamak daha sağlıklı olur bence.