cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ram plus

(Topic created on: 12-10-2024 10:31 PM)
200 Views
Görkemm
Active Level 3
Options
Galaxy A

image

Bunu birisi açıklayabilirmi rica etsem 4gb açık geldi kimisi 8gb ye al daha iyi diyor kimisi kapat diyor kapattığımdan beri bi ısınma ve ısınma sonucu fps düşmesi yaşıyorum oyunlarda ne yapmam gerekiyor
10 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy A
Ram plus cihaz oyun oynarken arka planda çalışan uygulamalar içün cihazın donma ve kasmasını engellemek amacı ile devreye giren bir sistem. Ama şunu yaşadım ve yaşayanlar var. Yüksek ramli cihazlarda tabiki bu dediğim. Android yazılım ram nekadar Yüksek olursa arka planda çalışan uygulama sayısını o oranda arttırıyor. Eğer ram plus çok Yüksek olursa ? Yazılım hemen bakıyor ram Yüksek hemen uygulama sayısını arttırayım diyor. Ve ilk önce fiziki ana ram miktarını düşürüyor sonra gerek görürse sanal ram den kullanıyor işte bu esnada telefonlarımızda kasma donma kilitlenme oluşuyor.
Sana tavsiyem ramin düşükse sende maximum 2gb kullan. Ama ram 6gb üzeri ise kullanma. Hatta 1 hafta açık dene
1 hafta kapalı dene.
Görkemm
Active Level 3
Galaxy A
Telefonum samsung a55 5 g 8gb ram var kapalı deniyorum 2 haftadır ısınmalar var 8gb alsam degisme olurmu
0 Likes
isimsiz-
Active Level 9
Galaxy A
Telefonun eskiyse veya 6gb ramdan düşük ramin varsa depolamada 8GB gitsin önemli değil diyorsan aç
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Oyun esnasında ısınma açıkcası normal. Sanal belleği ise standart ayarı olan 4GB 'da bırakmanızı tavsiye ederim. Yoğun kullanım senaryolarında ve birden fazla uygulama kullanıyorsanız uygulama performansını iyileştirmeye faydası olur. Kullanım şeklinize göre sanal belleği arttırabilir veya düşürebilirsiniz.
Görkemm
Active Level 3
Galaxy A
8gb alsam herhangi bana bir zararı varmı
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Herhangi bir zararı olmaz merak etmeyin.
Görkemm
Active Level 3
Galaxy A
Teşekkürler
0 Likes
SerCnYtmez
Active Level 4
Galaxy A

Sanal ram bir işe yaramaz zaten. Neye alırsan al hemen hemen aynı kalır. Sadece pazarlama tekniği.

özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Ramin 8gb ve üstüyse açma telefonu yavaşlatıyor
0 Likes