cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

parmak izi sensoru calismiyor.

(Topic created on: 11-20-2021 01:34 PM)
210 Views
chuyaa
Active Level 1
Options
Galaxy A

A52 telefonumun parmak izi sensoru acilmiyor. 2 gun onceye kadar calisiyordu, normal kullaniyordum. ama dun bir anda parmak izi sensoru suanda calismiyor tekefonunuzu bastan baslatin dedi. 3 kez bastan baslattigim halde duzelmedi. sonra yapmamis oldugum yazilim guncellemesini yaptim. yine duzelmedi maalesef. whatsapp'imda da parmak izi oldugu icin suanda whatsapp'i kullanamiyorum. lutfen acilen yardim edin. sorun benle mi alakali yoksa sizle mi? bir teknik servise gitmeli miyim?

image

gordugunuz uzere parmak izi sensoru yanit vermiyor yaziyor.
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A

Ya size bişey soracam bu arama beklet yerine video aramayı nasıl ekliyebilirim

Manavgat_0-1637401292408.png

Solution
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Parmak izi sensörü bozulmuş olabilir cihazınızı garanti belgesi ile birlikte Samsung yetkili servis merkezine teslim edin detaylı kontrol edilmesi için çünkü menü sel işlemler ile düzelecek gibi gözükmüyor
chuyaa
Active Level 1
Galaxy A
cok tesekkur ederim😊
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Eğer servise yollamadıysanız, önce parmak izlerini silip telefonu yeniden başlatın ve sonradan parmak izlerini yeniden ekleyip deneyin, eğer olmazsa verileri yedekleyip formatlayın, eğerki oda olmadıysa bu sefer cidden servise yollayın (Kutu, Fatura, Garanti Belgesi ile)
chuyaa
Active Level 1
Galaxy A
onu yapamiyorum nedense anlamadim. parmak izlerine bastigimda su yazi cikiyor:Screenshot_20211120-133159_Settings.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Peki yeniden başlattınız mı? Başlattığınızda da mı aynı uyarıyı veriyor?