cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

instagram video çekerken donma/kasma sorunu

(Topic created on: 02-06-2021 02:22 PM)
8129 Views
Sss1903
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba, 

A50 model telefon kullanıyorum. Son zamanlarda instagram da video çekerken donma ve kasma oluyor. Ne yaptıysam sorunu gideremedim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sss1903,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Instagram uygulamasını güncelledikten sonra da aynı durum devam ediyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Instagram-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, uygulamayı tekrar test ediniz. Aynı durumun tekrar etmesi halinde, farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

5 Comments
orcinalim
Beginner Level 5
Galaxy A
iyi
belegnas
Active Level 5
Galaxy A
instagramın beta sürümünü kullanıyorsan playstore dan beta dan çıkar onun dışın da başka çözüm bilmiyorum
alicanpolat27
Active Level 5
Galaxy A
Güncellemeler olduğu halde aynı sorunu yaşıyorsan telefonunu fabrika ayarlarına döndürmeni tavsiye ediyorum
niisaa
Active Level 4
Galaxy A
Cihazdan değil sorun instagramda. Son sürümde böyle oldu.
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sss1903,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Instagram uygulamasını güncelledikten sonra da aynı durum devam ediyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Instagram-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, uygulamayı tekrar test ediniz. Aynı durumun tekrar etmesi halinde, farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Sorunun devamı halinde, aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD