Resolved! Solved

Original topic:

A51 2020 Instagram da kamera sorunu

(Topic created on: 11-26-2020 03:38 PM)
1714 Views
Semanur1160
Active Level 2
Options
Galaxy A

Bu A serisinde ki kasma sorunu nasıl çözülür ? Bilen var mı bütün güncellemeleri yaptım hala daha Instagram da video çekerken sanki 2010 model telefonla çekiyor gibi kasıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Semanur1160,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Benim bildiğim insatgramda android telefonların kamerası kötü gösteriyor.
Buda instagramın bir politikası.
enesky
Active Level 6
Galaxy A
a31 de hiçbir sorun yok yetkilibir servise başvurmalisin bence (:
Semanur1160
Active Level 2
Galaxy A
daha onc A7 ve A50 kullandım şuanda A51 kullanıyorum hepsinde yaşadım bu sorunu telefonu çok seviyorum ama bu Instagram filtrelerini kullanırken kasmasi beni çıldırtıyor
Semanur1160
Active Level 2
Galaxy A
aynen ya
serdarr
Active Level 10
Galaxy A
insttagramla alakadir bende A31 kullaniyorum hic bi sıkınti yok
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Semanur1160,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm.

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD