cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

hat üzerinden görüntülü konuşma yapamıyorum

(Topic created on: 02-12-2021 10:57 PM)
19774 Views
AhmetSarıca
Active Level 6
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar benim telefonum A30s hat üzerinden görüntülü konuşma yı J7 prime ile yapabiliyorum fakat M30 ile yapamıyorum volteyi ve 4.5 g yi kapattım 3 cihazda da (4.5 g açık olunca otomatik olarak voltede açılıyor ve volte açıkken hat üzerinden konuşulamıyormuş ) yardımcı olursanız sevinirim :]

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Ben volte açıkken konuşabiliyorum. Sanırım onunla alakası yok. Genel bir doğru mu bilmiyorum ama benim gözlemlediğim şu: Bende ve karşı tarafta volte ve wifi araması açık olmazsa görüntülü arama normal arama olarak gidiyor karşı tarafa

View solution in context

Solution
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy A
Android 11 ile tam tersi oldu. Şebeke içi görüşmek için volte aramaların aktif olması lazım. Telefonunda görüntülü görüşme özelliği var mı diye kontrol et.

View solution in context

Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen öyle oluyor ben başlarda çok uğraştım aslında yazılımsal hata bunu daha düzeltmediler deneye dene buldum 4.5 g açık olursa görüntülü aramıyor ben ararken kapatıyorum yada bazen kendi otomatik 3g ye geçiyor

View solution in context

6 Comments
Solution
BurhanA21S
Active Level 9
Galaxy A
Ben volte açıkken konuşabiliyorum. Sanırım onunla alakası yok. Genel bir doğru mu bilmiyorum ama benim gözlemlediğim şu: Bende ve karşı tarafta volte ve wifi araması açık olmazsa görüntülü arama normal arama olarak gidiyor karşı tarafa
Solution
ΓİЯΞЖ
Active Level 8
Galaxy A
Android 11 ile tam tersi oldu. Şebeke içi görüşmek için volte aramaların aktif olması lazım. Telefonunda görüntülü görüşme özelliği var mı diye kontrol et.
AhmetSarıca
Active Level 6
Galaxy A
oraya nerden bakıyoruz kardeşim
Solution
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
Aynen öyle oluyor ben başlarda çok uğraştım aslında yazılımsal hata bunu daha düzeltmediler deneye dene buldum 4.5 g açık olursa görüntülü aramıyor ben ararken kapatıyorum yada bazen kendi otomatik 3g ye geçiyor
Ankax
Expert Level 1
Galaxy A
resimdeki gibi görüntülü arama işareti çıkıyorsa telefonunuzda görüntülü görüşme özelliği var demektir

Screenshot_20210212-232618_Phone_5828.jpg

AhmetSarıca
Active Level 6
Galaxy A
çok teşekkürler