cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

garanti ye gönderirken ekran desenini unuttum

(Topic created on: 07-20-2020 11:49 PM)
406 Views
mrkara
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar bugün telefonumu kargo ile servise yolladım ama ekran kilidini kaldırmayı unutmuşum sonradan **bleep** ettim içine de kamera ile ilgili sorun yaşadığım için örnek fotoğraf bırakmıştım telefonun içinde ki verileri silmeden ekran kilidini açabilirler mi yoksa bana geri mi yollarlar ya da hard reset atarak açarlarsa benim fotoğrafları tekrar gönderme imkanım var mıdır

15 Comments
Galaxy A
bir şeyler ters gitti diyorsa internet bağlantısı yoktur cihazın veya sarji bitmiştir.
0 Likes
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba!!!

Maalesef şifreyi açmadan hiçbir şekilde sıkıntını gideremezler. Ya da bazı servislerde bulunan satılan uygulamalarla kırılır.

Ya da sıfırlayacaklar ama senden izin istemeleri lazım.
0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazınızda hat aktif ve mobil veri var mı?
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A

Arkadaşlar telefon benim yani şuan yanımda değil gitti serviss ve hattını falan çıkardım internete bağlanamaz wifi yi de açmadan bağlayamazlar illa ki internet mi olacak başka yolu yok mu ben servisi arasam hallolur mu telefonun bana geri gelmesini istemiyorum servis derken servise direk ulaşamıycamda 444 lü numarayı arasam bi çözüm bulurlar mı ya da account şifremi versem onlar açabilir mi

0 Likes
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Maalesef, cihazınızı herhangi bir şekilde internete bağlamanız gerekiyor.
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba mrkara,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konu hakkında, Samsung yetkili servis merkezimize danışmanız gerekmektedir. 

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD