cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ekran video kayıt alma

(Topic created on: 08-31-2023 08:16 PM)
2608 Views
ozankya
Active Level 2
Options
Galaxy A

merhaba 

galaksi a24'te ekran video kayıt alma nasıl yapılıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Öyleyse cihazınızda yerleşik olarak ekran kaydedici bulunmuyor. Bazı cihazlarda APK yükleyerek kullanılabiliyor ama sizin cihaz uyumlu mudur bilmiyorum.

View solution in context

21 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Eğer varsa burada gözükmesi lazım.Screenshot_20230831_201651_Samsung Members.jpg
ozankya
Active Level 2
Galaxy A
Panelde öyle bir şey yok
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
•Ayarlar > Gelişmiş özellikler > Ekran alıntıları ve ekran kaydedici > Ekran kaydedici kısmı gözüküyor mu?Screenshot_20230831_205421_Settings.jpgScreenshot_20230831_205431_Settings.jpgScreenshot_20230831_205458_Samsung capture.jpg
ozankya
Active Level 2
Galaxy A
Yok öyle bir fonksiyonScreenshot_20230831_210251_Samsung capture.jpg
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Öyleyse cihazınızda yerleşik olarak ekran kaydedici bulunmuyor. Bazı cihazlarda APK yükleyerek kullanılabiliyor ama sizin cihaz uyumlu mudur bilmiyorum.
ozankya
Active Level 2
Galaxy A
Hacı abi yemin ederim daha samsung markası kullanmam. Bu ilk tek ve sondu. Oldu olacak bana demonteli versin,ben monte edeyim cihazı. Daha kapısından geçersem beni bilmem ne yapsınlar
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Daha önceden hangi model cihaz kullanıyordunuz?
ozankya
Active Level 2
Galaxy A
İlki LG ydi ikincisi Huawei buysa kullandığım 3. Cihaz. Ama cidden samsung tam önyargılarıma uygun oldu, ya samsung cidden başarısızlıkta çok başarılı ya da ben çok doğruyum.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
iPhone deseydiniz net bir şekilde cevap verebilirdim ama LG ve Huawei'nin farklı segmentte cihazları olduğu için net bir şekilde cevap veremem. Sizin kullandığınız cihazları bilmiyorum ama cihazların düşük, orta, üst, amiral gemisi diye segmentleri var. Galaxy A24 düşük segment denilebilir. Bu yüzden birçok özelliği kısıtlı veriliyor. Biraz daha düşük seviyeli bir cihaz alsaydınız One UI Core diye normal yazılımın daha da kırpılmış hâlini koyarlardı. Bu dediğimi diğer firmalar da yapıyor, sadece Samsung'a özgü bir şey değil. Mobizen gibi uygulamalar ile rahatlıkla ekran kaydı alınabiliyor ama düşük segment olduğu için koymuyorlar.