- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-19-2024 01:23 PM (Last edited 04-19-2024 01:28 PM ) in
Galaxy AWindows,ios,macos vs. İşletim sistemlerinde ekran kaydı sabit kare hızında çekmesini ayarlayabiliyoruz mesela 30,60 gibi. Kayıt bittiğinde output video ayarladığımız olarak gözüküryor çektiğimz oyun kassa bile. Ancak android de sadece değişken kare hızı ile kayıt yapılabiliyor örneğin arayüzde geçiş yaparken vs. Takılma olursa çekilen videonun da fps değeri düşüyor kayıt bittiğinde mesela 48 fps olarak gösteriliyor ama 60-40 arasında fps değeri değişiyor. Değişken kare hızı olan videolar özellikle editlenirken sorunlar çıkarabiliyor. Ekran kaydı android kitkat tan beri böyle işliyor bence buna bir gğncelleme gelmeli.
Şu **bleep** android 15 betada peki ben istek öneri vs. Google ye iletebiliyormuyum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-19-2024 01:27 PM in
Galaxy ABir diğer nokta ise ekran kaydının android de optimize olmaması. Amiral gemisi cihaz kullanıyorsanız bir sorun **bleep** etmeyebilirsiniz ama daha güçsüz cihazlarda kayıt yapılmasının cihazı çok kastırması bir gerçek. Bana göre ekran kaydı bu kadar ağır bir işlem değil mesela benim 2014 ipad air de ekran kaydı yapılıyorken akıyor tablet ve output video da 60fps. A32 de kayıt yapıyorum 30 fps üstüne zor çıkıyor ve kayıt kasıyornuş gibi görünüyor