cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

cihaz 4.5 G uyumlu degil diyor

(Topic created on: 09-04-2023 09:47 AM)
277 Views
umutlan
Active Level 3
Options
Galaxy A

Turksesl kuklaniyirum bu sefer de uygukama da cihaz 4 5g yani 5g uyumlu degil diyor sadece yazı hatasimi acaba sistem mi gercekten mi destesklemiyor anlamadim baska cihaz alin diyor birde :))) varmi sorun yasayan bu a34 5g 

XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulama da desteklemiyor demesine takılmayın.bu konuda turkcell Uygulama gelistiricisine google play üzerinden ulaşıp 4.5 g ve 5g model cihazların isimlerini güncelleme talebinde bulunabilirsiniz.

Sinyal için bulunduğunuz bölgeye ve sağlayıcı ya göre değişebilir.

Ses sorunu 4.5 ile alakalı değil.sebeke aramaları 2g 3g 5g üzerinden yapılıyor.turkiyede 4g 4.5 şebeke araması yoktu en son bildiğim
4.5 sadece internet şebeke bandıdir

Volte araması 4G 4.5 şebeke İnterneti ile çalışıyor.yeteri hız ve sinyal olduğu sürece volte aramasını kesintisiz yapabiliyorsunuz
BaşkanTR
Active Level 4
Galaxy A
Hard Reset Atmayı Denedinmi
umutlan
Active Level 3
Galaxy A
yeni cihaza 3 kere hard reset attim
0 Likes
umutlan
Active Level 3
Galaxy A
bu sekildeScreenshot_20230904_091732_Turkcell.jpg
0 Likes
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy A
Mobil veri açıkken 4.5G aktifse internete girebiliyorsan sorun yok demektir. Turkcell uygulamasindaki uyumsuzluk bildirimini samsungun degil türkcellin cozmesi gerekir. Sen cihazda sorun oldugunu dusunuyorsan incelenmesi icin hata raporu gönderebilirsin.
umutlan
Active Level 3
Galaxy A
Turkdel sorun yok diyor bakalim nerde sorun uzaktan erisim sagladim gorustum.. ilgilenecek samsung.
umutlan
Active Level 3
Galaxy A
.Screenshot_20230904_091732_Turkcell.jpg
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
4.5G ile 5G aynı değil.4.5G =4G sadece adı değişik.
0 Likes
umutlan
Active Level 3
Galaxy A
ayni olmadigini biliyorum ismi ole oldugu icin öle yazdim... 5.g diye birsey yok zaten 4.5 destekleniyor diyor...Screenshot_20230904_091732_Turkcell.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Cihazı sıfırla,düzelmezse şebekeyi ara.
0 Likes