Android 14 ile gelmesini umuyorum türkçe dil desteğinı o kadar söz verdiler halen getirmediler View Post
Android 14 ile gelmesini umuyorum türkçe dil desteğinı o kadar söz verdiler halen getirmediler View Post
Telefonumu dün gece UI 6.0 a güncelledim. Güncellemeden sonra forumda yazılan sorunların hiç biriyle (ekran yanması, tel görüşmelerinde mic ve ses... View Post
telefonun şarjı çabuk doluyor ve bitiyor neden böyle oluyor View Post
ekimden kasıma kasımdan aralığa aralıktan da ocağa ertelenirse çok komik olmaz mıydı 🤡 View Post
A70 Güvenlik Güncellemesi Almaya Devam Edicek Mi 2022'den beri Güncelleme almamış görünüyor ama View Post
Arkadaşlar benim wp çalışmıyor karşı tarafa mesaj gidiyor ama bana mesaj gelmiyor format attım wp sildim yükledim yinede düzelmedi seri yardıma... View Post
28.08.2023 tarihin de aldığım Samsung Galaxy A34 5G 8/256 GB cihazım aşırı şekilde kasıyor, ısınıyor ve donuyor, Aldığımdan beri sadece 1 hafta... View Post
A34 telefon pili korur açık şarj %85-70 olana kadar şarja takıyorum, %30 lara indiğinde şarja takıyorum, iyimi veya bisey oneriyonuzmu View Post
Telefonla wpden flaşı fotoğraf çekerken flaş hemen patlıyor ve flaştan fotoğrafım gözükmüyor full ışık oluyo çözümü var mı View Post
A54 telefonumda samsung pay ve wallet uygulamalarını kullanmak istiyorum (türkiyeye özel olan swallet uygulaması değil) galaxy store da görünmüyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
352 | |
276 | |
183 | |
170 | |
168 |
User | Count |
---|---|
50 | |
45 | |
31 | |