cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

bildirimle gelen yuvarlak

(Topic created on: 02-07-2020 08:53 PM)
21748 Views
fatihaa
Active Level 2
Options
Galaxy A

image
gördüğünüz gibi snapten bildirim gelince(her uygulmada oluyor) bi yuvarlak simge çıkıyor bunun çıkmamasını nasıl sağlarım?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fatihaa,

Ben Yeşil. Samsung Forum Moderatörüyüm. Android 9 (Pie) güncellemesinde bildirimlerin baloncuk olarak ekrana düşmesini engelleyebilirsiniz. 

Baloncuk Bildirimlerini kapatmak için; Ayarlar >  Gelişmiş Özellikler > Açılır Pencere Görünümü sekmesine dokunun. Baloncuk bildirimi almak istemediğiniz uygulamayı açılan listeden kapatabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

9 Comments
Zahirennn
Active Level 7
Galaxy A
hmm yanlış yazdım k.bakma duzeltimm
fatihaa
Active Level 2
Galaxy A
demek istediğim fotonun sag altindaki snap logosunu nasil kaldırırım onceden yoktu bu yeni cıktı
fatihaa
Active Level 2
Galaxy A
çıkmamasını saglamak istiyorum sadece bildirim yukarda gelsin yine
Zahirennn
Active Level 7
Galaxy A
yada sen o uygulamayı açılır pencere görünümde falan mi açtın uygulamayı açılır pencere görünümde yi kapat
CagatayKutuk
Active Level 7
Galaxy A
açılır pencereyi kapat ayarlardan
fatihaa
Active Level 2
Galaxy A
peki müzik caliyor bildirim çubuğunda gözüküyor sonea gidiyor müziği uygulmadan degistirince geri geliyor bunu nasil cozebilirim
UmtTncr
Active Level 7
Galaxy A
ayarlara gir
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
simgeye basılı tut - uygulama bilgilerine gir- altta uygulama ayarları var- ordan bildirimlere gir ve istediğin kısımları kapat.
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba fatihaa,

Ben Yeşil. Samsung Forum Moderatörüyüm. Android 9 (Pie) güncellemesinde bildirimlerin baloncuk olarak ekrana düşmesini engelleyebilirsiniz. 

Baloncuk Bildirimlerini kapatmak için; Ayarlar >  Gelişmiş Özellikler > Açılır Pencere Görünümü sekmesine dokunun. Baloncuk bildirimi almak istemediğiniz uygulamayı açılan listeden kapatabilirsiniz.

Teşekkürler.

MOD