cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A20S Game Launcher

(Topic created on: 02-08-2020 11:48 PM)
2018 Views
USERxPro
Active Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar game launcher nasıl açılıyor bir türlü yapamadım.

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba USERxPro,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. A20S cihazımızda, Game Launcher özelliği mevcut değildir. Satın alım işlemi öncesinde, ihtiyaçlarınıza en uygun cihazı bulabilmek için aşağıdaki link üzerinden, Samsung Türkiye resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/

Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
Tam da girdiğin yerde olması lazım. Yoksa telefonun game launcher ı desteklemiyordur. Telefonun modeli ne ?
0 Likes
USERxPro
Active Level 2
Galaxy A
a20s
0 Likes
ErenA
Active Level 6
Galaxy A
tahminimce telefonunuz desteklemiyor şu an için de çözüm yolu belirleyemedim kusura bakmayın.
0 Likes
USERxPro
Active Level 2
Galaxy A
ama internette videolarda başka a20s telefonlar destekliyor sonuçta aynı özellikte değilmiler
0 Likes
abidinim
Beginner Level 2
Galaxy A
girdiğin yer doğru aslında bende de A30 S var gelişmiş özelliklerden giriyoruz çıkıyor sanırım senin telefonunda yok
0 Likes
USERxPro
Active Level 2
Galaxy A
denedim gamepad simgesi çıkmıyor
USERxPro
Active Level 2
Galaxy A
teşekkürler denedim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
a20s de olmayabilir game launcher
0 Likes
ygtylc
Active Level 7
Galaxy A
apkmirror dan game launcher, game optimizing service ve game booster apk sını indirin. (eğer ayarlar uygulamalar da gözükmüyorsa.) ya da yıutube dan destek alın.
0 Likes