Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
Samsung galaxy a16 4G Türkiye OneUI7 güncellemesinden sonra Parmak izi sensörü çalışmıyor Sizde Bu sorunu Yaşadınız mı? View Post
Arkadaşlar hepinize Merhaba Sabah Telefonu Elime Aldığım Zaman Dosyalarımda Whatsaptan Eklenen Dosyalar Olduğunu Görüyorum Siliyorum Ama Birkaç... View Post
ONE Uİ7 İLE GAME BOSTER ÖNECELİK MODU KALDIRILDI MI View Post
Arkadaşlar samsung klavye kullanıyorum emoji arama barına türkçe emoji yazınca çıkmıyor sanırım dil ekleme kısmındam ingilizce ekleyince ingilizce... View Post
Arkadaşlar paylaştığım fotodaki ikonları buldum 🥳 View Post
Gece gece canım sıkıldı bende buna sarayım dedim😅 (not: 2 dişten yukarısını hiç göremedim😑) View Post
Telefonu ek cihaz olarak kullanıyorum ne zamandır bakmıyordum güncelleme gelmiş yapan arkadaş var mı acaba çok sorunluysa yapmıyım. View Post
Haftaya güncelleme gelir mi arkadaşlar? View Post
Aynı anda üç SIM kullanılabilir mi View Post
User | Likes Count |
---|---|
2360 | |
1218 | |
860 | |
833 | |
739 |