Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bugün itibariyle başlamıştır 😊 View Post
A55 Kasım Güncellemesi nerede ? Babamın A52s ine bile , kardeşimin A54 üne bile gelmiş benim A55 de yok. En yeni a serisi olan cihazının... View Post
Tabletimin şarjı 30 dan aşağı hızlıca düşüyor ne yapmalıyım oyun oynamıyorum sadece video izlemek ders için birkaç uygulama mevcut bir buçuk yıldır... View Post
Herkese merhaba watch5 im var ve son guncellemeden sonra biraz ekranda ve geçışlerde takilmalar mevcut.yedekleyip sifirlamak istiyorum ama yedekleme... View Post
Hocalarım selamlar, bu telefonumuzdaki always on display bölümündeki saatin büyüklüğünü ayarlayabiliyor muyuz? Ayarlayabiliyorsak nasıl ayarlarız?... View Post
Batarya dayanmıyor ne yapilabilir View Post
Tüketici hakem heyeti kararı lehime vermiş ürünün yenisi ile değiştirilmesine karar verilmiştir diyor. 15 gün bekleyip mediamarkta gideceğim ve benim... View Post
Hani IPhone telefonlarda shortcuts var ya mesela arka tuşa basınca akıllı ışıkları açabiliyorsun bende bunu yan tuş ile yapmak istiyorum nasıl... View Post
Basit bir çözümü var. uygulamalara girip One UI Ana ekran yazan uygulamaya tıkladıktan sonra pil bölümünden optimizeden kısıtlanmamışa alıyoruz.... View Post
Galaxy A34 için one ui home animasyon hangi en son sürümü kullanıyorsunuz hangisini indirmeliyim en son sürüm olarak uyumlu View Post
Subject | Likes |
---|---|
24 | |
22 | |
21 | |
21 | |
21 |