cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung a54 usb cihazı hatası

(Topic created on: 10-06-2024 08:17 AM)
215 Views
eydadesu
Active Level 3
Options
Galaxy A
Telefonumun kilit ekranında bir süredir sürekli bir yazı var. 

image

Usb cihazı takılı değil ve şarja taktığımda bu yazı siliniyor çıkarttığımda tekrar geliyor. Acaba son güncelleme ile alakalı mı yoksa telefonumun şarj girişinde bir sorun olabilir mi?
8 Comments
zeto
Active Level 9
Galaxy A
Merhaba bu durum senin cihaz alakalı bende a54 var bu sorun yok 4447711 ara uzaktan bağlanmalarını iste sana yardımcı olsunlar
0 Likes
eydadesu
Active Level 3
Galaxy A
Peki teşekkür ederim
0 Likes
tieion
Active Level 3
Galaxy A
Son güncellemeden sonra aynı yazı bende de çıkmaya başladı. USB girişinde problem yok. Güvenlik ayarlarıyla alakalı bir durum. Yazıdan kurtulmak isterseniz

Ayarlar - Güvenlik ve Gizlilik - Daha fazla güvenlik ayarı - Kilitliyken USB bağlantılarını engelle'yi kapatın
eydadesu
Active Level 3
Galaxy A
Abladım çok teşekkür ederim çünkü sorun olmadığını da biliyorum telefonda. Kapatmayak istemiyorum kilitliyken usb cihazı bağlanmasın ama teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için içim rahatladı.
tieion
Active Level 3
Galaxy A
Rica ederim. Yazıyı görünce ilk başka ben de USB girişi mi nemlendi acaba diye düşünmüştüm.
eydadesu
Active Level 3
Galaxy A
Aynen ben de toz mu doldu nemlendi mi diye düşündüm bir an
0 Likes
Ossi60
Active Level 3
Galaxy A
Merhaba,
Ek bir güvenlik ayarı olurda ofis ortamında veya biri telefonu arg niyetle verilere foto belge ulaşmak ister. Gerci daha aşılacak yolu olur.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Bende de a54 var bi ara aynı yazı bende de çıktı. Ama bir kere oldu daha gelmedi.
0 Likes