cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güvenli klasör şifremi unuttum

(Topic created on: 10-05-2024 11:45 PM)
292 Views
resul50
Active Level 1
Options
Galaxy A

Klasör sifremi unuttum nasil kurtarabilirim 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba resul50,

Güvenli klasörü oluştururken Samsung Account ile şifre sıfırlama özelliğini aktifleştirdiyseniz, Güvenli klasöre girerken şifrenizi yanlış girdiğinizde "Şifremi unuttum" sekmesi açılacak ve bu sekmeye tıklayarak Samsung hesabınız ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Eğer bu seçeneği aktifleştirmeden güvenli klasör oluşturduysanız, bu aşamada "Şifremi unuttum" sekmesi açılmayacaktır ve bu durumda güvenli klasörde şifre sıfırlama işlemi sağlayamıyoruz. Samsung Account hesabınızdan çıkış yaparak güvenli klasörü kaldırabilirsiniz. Kaldırdıktan sonra tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve yeni bir güvenli klasör oluşturabilirsiniz. Bu işlem, önceki güvenli klasörünüzün içerisindeki verilerin silinmesine neden olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

9 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Şifremi unuttum kısmından sıfırlayabilirsin. Bende öyle yapmıştım.
0 Likes
resul50
Active Level 1
Galaxy A
Şifremi unuttum çıkmıyo şimdi 10 dk süre uzattı
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
İlginç. O zaman başka seçeneğiniz yok gibi.
0 Likes
resul50
Active Level 1
Galaxy A
İnsanların yorumlarına baktım daha uzatınca kendi sıfırla diye çıkarabiliyormuş bakacağım.
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba resul50,

Güvenli klasörü oluştururken Samsung Account ile şifre sıfırlama özelliğini aktifleştirdiyseniz, Güvenli klasöre girerken şifrenizi yanlış girdiğinizde "Şifremi unuttum" sekmesi açılacak ve bu sekmeye tıklayarak Samsung hesabınız ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Eğer bu seçeneği aktifleştirmeden güvenli klasör oluşturduysanız, bu aşamada "Şifremi unuttum" sekmesi açılmayacaktır ve bu durumda güvenli klasörde şifre sıfırlama işlemi sağlayamıyoruz. Samsung Account hesabınızdan çıkış yaparak güvenli klasörü kaldırabilirsiniz. Kaldırdıktan sonra tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve yeni bir güvenli klasör oluşturabilirsiniz. Bu işlem, önceki güvenli klasörünüzün içerisindeki verilerin silinmesine neden olacaktır.

Teşekkürler.
MOD

resul50
Active Level 1
Galaxy A
Verilerimin silinmesini istemiyorum başka bir yolu yok mudur
0 Likes
Ercam
Active Level 1
Galaxy A
malesef yok 😔
KIauS