- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-06-2024 12:37 AM in
Galaxy AMerhaba resul50,
Güvenli klasörü oluştururken Samsung Account ile şifre sıfırlama özelliğini aktifleştirdiyseniz, Güvenli klasöre girerken şifrenizi yanlış girdiğinizde "Şifremi unuttum" sekmesi açılacak ve bu sekmeye tıklayarak Samsung hesabınız ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Eğer bu seçeneği aktifleştirmeden güvenli klasör oluşturduysanız, bu aşamada "Şifremi unuttum" sekmesi açılmayacaktır ve bu durumda güvenli klasörde şifre sıfırlama işlemi sağlayamıyoruz. Samsung Account hesabınızdan çıkış yaparak güvenli klasörü kaldırabilirsiniz. Kaldırdıktan sonra tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve yeni bir güvenli klasör oluşturabilirsiniz. Bu işlem, önceki güvenli klasörünüzün içerisindeki verilerin silinmesine neden olacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2024 11:49 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2024 11:49 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2024 11:51 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2024 11:51 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-06-2024 12:37 AM in
Galaxy AMerhaba resul50,
Güvenli klasörü oluştururken Samsung Account ile şifre sıfırlama özelliğini aktifleştirdiyseniz, Güvenli klasöre girerken şifrenizi yanlış girdiğinizde "Şifremi unuttum" sekmesi açılacak ve bu sekmeye tıklayarak Samsung hesabınız ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
Eğer bu seçeneği aktifleştirmeden güvenli klasör oluşturduysanız, bu aşamada "Şifremi unuttum" sekmesi açılmayacaktır ve bu durumda güvenli klasörde şifre sıfırlama işlemi sağlayamıyoruz. Samsung Account hesabınızdan çıkış yaparak güvenli klasörü kaldırabilirsiniz. Kaldırdıktan sonra tekrar hesabınıza giriş yapabilir ve yeni bir güvenli klasör oluşturabilirsiniz. Bu işlem, önceki güvenli klasörünüzün içerisindeki verilerin silinmesine neden olacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-06-2024 12:40 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink