?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
ONE Uİ 7 (İki kere şarj etmemin nedeni acil işlerimin çıkmasıdır.) View Post
Bu ONE UI 7 harika olmuş ya 😅 View Post
Bu saat tipinde animasyon olması gerekmiyor mu, cihaz mı desteklemiyor View Post
a24 kullanıyorum güzel bir telefon ama kamerası berbat ve ben sürekli fotoğraf çeken biriyim. sizce s24 mü alayım iphone14 mü🥲🥲 ön... View Post
Antutu Benchmark 10GeekBench 6 View Post
merhaba ben cihazima reset attim çok eskiden kullandığım bir cihaz ne yazik ki hangi mail adresi ile giriş yaptığım hatirlamıyorum View Post
Sizlere derdimi şöyle anlatayım ben bu HD+ denilen özelliği kapatmak istiyorum nedeni ise ben telefonla uzun süre görüşme yapan birisiyim... View Post
A serisi cihazlarda artık one uı 7 ve android 15 in gelmesiyle şebeke modu seçeneği aktif olmuş. View Post
User | Likes Count |
---|---|
2501 | |
982 | |
874 | |
771 | |
658 |
User | Count |
---|---|
101 | |
45 | |
40 | |