Sizlere trajikomik bir olayi anlatacagim . Amoled yanigindan suphelendigim icin telefonu yedekledim sifirladim ve servise gittim. Fakat servis sadece... Gönderiyi Göster
Sizlere trajikomik bir olayi anlatacagim . Amoled yanigindan suphelendigim icin telefonu yedekledim sifirladim ve servise gittim. Fakat servis sadece... Gönderiyi Göster
Telefonum güç modunda değil içinde gereksiz uygulama yok kullandığım bir kaç uygulama var gereksiz resim yok yer kaplayan telefonu meşgul eden hiç bir... Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar A52 5G Türkiye de satılıyor mu? Gönderiyi Göster
Yaklasık 2 senelik telefonumun hızlı sarj/süper hızlı sarj özelliği çalışmıyor. Sarj aletim ve kablom tamamen orjinal kutu içerisinden çıkan sarj... Gönderiyi Göster
A11 e android 12 ne zaman gelir Gönderiyi Göster
Parmak izi sensörü yanıt vermiyor test ettim yine de olmuyor , kaldırmaya çalıştım yeniden tanıtmak için o da olmadı sildim yine olmadı ne yapacağımı... Gönderiyi Göster
A32 marka telefonun çoğu yerde (vatan, teknosa, mediamarkt, vs) 5399 tl ama samsung.com sitesinde 7999 tl. Sizce de garip değil... Gönderiyi Göster
Uzun bir uğraştan sonra 33 ten kurtuldum a52s ile muhteşem dönüş yaptım Babasın a52s 5g Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
960 | |
555 | |
494 | |
408 | |
323 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
146 | |
48 | |
40 | |