Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sizce nasıl? View Post
Arkadaşlar bu böyle kaldı çarpıya basıyorum gitmiyor yeniden yükle diyorum yüklemiyor ne yapmam lazım View Post
https://youtu.be/KAB2TsCa0fM ?si=dK99oGATS-rZUmKx View Post
Merhaba arkadaşlar A54 den aşırı memnunum 2 yıl olacak 6 ay sonra ama benim yeni bir telefon almama gerek yok. Çünkü S25 pahalı olacak ekran süresi... View Post
CapCut ve TikTok yasaklandığından beri CapCut'a muadil bir uygulama arıyorum. Premiere Rush, Samsung Studio, InShot vb. pek çok uygulama buldum.... View Post
Cihazımı parçalamadan önce kasma ve ısınma sorunlarını nasıl çözebilirim piskolojime zarar vermeye başladıda☺️ View Post
Bunun için apk varmi View Post
A35 cihazım var telefonu sadece 1 kere güncelledim oda güvenlik güncellemesiydi şuan yine geldi düzenli olarak yapsam telefon yavaşlar mı? View Post
Samsung a34 android 15 gelirmi View Post
User | Likes Count |
---|---|
413 | |
330 | |
312 | |
299 | |
242 |
User | Count |
---|---|
30 | |
15 | |