2-3 aylık A73 cihazıyla kafa kafaya değişim yapıp sıfır kutulu A54 aldım düşüncelerinizi bekliyorum. View Post
2-3 aylık A73 cihazıyla kafa kafaya değişim yapıp sıfır kutulu A54 aldım düşüncelerinizi bekliyorum. View Post
Merhabalar a23 cihazım var 3 aylık cihazdan memnunum fakat kamerası böyle ışıksız ortamlarda kamera kalitesi inanılmaz düşüyor akıcılıgıda aynı... View Post
Ekran açık kalma süresi 3 saat 15 dakika %100 den %11 neden bu kadar çabuk bitiyor pil ekran kapalı kalma süresi 17saat 18 dakika bu kafayı yemek... View Post
Android 14 alamayacak samsung telefonlar/ tabletler belli oldu. Akıllı telefon ve tablet alırken kaç işletim sistemi güncellemesi ve güvenlik... View Post
Samsung telefonda 4K video kayıt iyi mi? View Post
Telefonun güncellemeler ile birlikte ram'i çok doldu artık yetmiyor. İlerideki güncellemeler ile birlikte ram 4'den 6 GB çıkarmı acaba merak... View Post
Bazı uygulamalarda buton vb. tıklandığı etkileşim olduğu ve ses çıktığı halde sadece siyah ekran görüyorum. Nasıl düzeltebilirim? View Post
Merhaba arkadaşlar bugün telefonumun üzerine düştüm ortadan kasası yamuldu tabiki ekranı da çatladı böyle bir şey başına gelen oldu mu hiç telefon... View Post
Birtutr olmuyor frifoks muvrzella crohom eder sürekli güven lik açımdan dolayı Google cloud goolr workspaec geçir ya0amiyorum ve kimliğim... View Post
Arkadaşlar telefonu 120hz kuklanırken daha fazla ısınıyor normal bir sosyal medya uygulamasında gezinirken ısınıyor 60hz de bu kadar ısınma olmuyor bu... View Post
User | Likes Count |
---|---|
241 | |
208 | |
181 | |
157 | |
128 |