cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Müzik dinlerken arama gelince ses gitmiyor ve diğer uygulamanın sesleri de gidiyor. Bu sorun bugün ortaya çıktı. Yeniden başlat yapınca düzeliyor... View Post

Dostlar, 4500mAh batarya kapasitesi var. %25'den %75'e 400mAh aldı..  Ve pilde 1 saatte %0 oluyor.. çözümü nedir?   İyi günler  View Post

A23

Bana mayıs ayı güvenlik güncellemesi gelmeden ben bir güncelleme yaptım üç dört gün önce yine güncelleme geldi sizlere de aynı şekilde 2 güncelleme... View Post

Arkadaşlar eski telefonum S20 ile 8 K videolar çekmiştim telefonu A53 ile değiştirdim S20 de çeltiğim 8K videolar A53 de takıla takıla açılıyo ve çok... View Post

Merhaba,   A70 Telefonum 128 GB 40GB dolduğunda çok ısınıyor çözümü varsa yardımcı olabilir misiniz?   İyi günler. View Post

Samsung servise gönderdim deid ama yaşayan başkaları da varmış hem wifi hem bluetooth kapanıyor Manuel açılıyor. Açma kapama geçmişi temiz View Post

Öncelikle Merhaba. Güvenli klasör şifremi unuttum. Uygulama içerisinde de herhangi bir şifre yenileme bölümü bulunmuyor. Güvenli klasörümün şifresini... View Post