Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
One ui 7 A serisine ne zaman gelecek bilen var mı? View Post
Dostlar merhaba a34 ten a55e geçtim. A34 ü hep orjinal kılıfıyla kullandığım için a55e de orjinal kılıf almak istiyorum ama aliexpress harici hicbir... View Post
Game Boosterı apk olarak güncelledim. Ama ayar yapamıyorum. Nasıl yaparım bilen varmi? View Post
A34 telefonum 1 haftadır arada donmaya başlıyor sebep yokken ve sistem yanıt vermiyor bildirimi geliyor neden oluyor acaba View Post
Normalde pil bitiminde paylaşmak gerekiyorda başlangıcı paylaşmak istedim.Tam ekran görüntüsü alıcaktım 79 dan 78 e indi.İlk kez 42 dk boyunca hiç pil... View Post
galaxy store %90 kupon gelmiş ama yaş sınırlaması nedeni ile kullanılamıyor View Post
A546USQUBDYDF/A546UOYNBDYDF/A546USQUBDYDF A54 için testler baya hızlandı mayıs sonunda gelecek inşallah 😊 View Post
Ayıptır söylemesi bu A55 serisi bunları kullanan orta sınıfın alt kesimi insanlar yani ben biz neden üvey evlat muamelesi görüyoruz güncelleme neden... View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
25 | |
19 | |
18 | |
14 |